STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Villa Ria

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Malia

Recenze

Tomáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

6,6/10
Jaromír, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

6,5/10
Jan, pobyt s rodinoučervenec 2015

S rodinou jsme si dovolenou užili. Opravdu jsme byli spokojeni se vším.

9,8/10
Radka, pobyt s rodinousrpen 2014

8/10

O hotelu

Villa Ria

Neoficiální popis ubytování

Kladné stránky

klimatizace a wi-fi ZDARMA
blízko pláže i centra
možnost dokoupení snídaně, večeře, polopenze
i pro rodiny s dětmi
ubytování po rekonstrukci

Záporné stránky

rekreační poplatek cca 1 EUR/ubytování/noc

Apartmány DIMAMIEL MALIA INN

Apartmány Dimamiel Malia Inn *** jsou moderní a nově zrekontruované. Leží v klidnější části rušného letoviska Malia, blízko písečné pláže. Přímo u apartmánů Dimamiel Malia Inn najdete minimarket, kavárnu s nabídkou čerstvého pečiva a kousek dál řadu taveren a restaurací. Dovolená je vhodná pro rodiny s dětmi a seniory, kteří mají rádi relax, ale také i pro mladé, kteří chtějí být poblíž letoviska s diskotékami. Ty jsou otevřeny až do ranních hodin. Zastávka autobusové linky, zajišťující spojení s Heraklionem a dalšími letovisky, je v dosahu 500 metrů.

Studio pro 2 osoby (ST2):

standardně vybaveno. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek nebo dvoulůžka bez možnosti přistýlky. Součástí vybavení je TV/SAT, trezor, wi-fi připojení, klimatizace (vše zdarma), kuchyňský kout (mini lednice a nádobím pro jednoduché stolování), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), balkon nebo terasa, výhled do zahrady nebo na bazén.

Studio pro 3 osoby Deluxe (ST3):

standardně vybaveno. Skládá se z jedné místnosti, dvoulůžka s přistýlkou formou pevného lůžka. Součástí vybavení je TV/SAT, trezor, wi-fi připojení, klimatizace (vše zdarma), kuchyňský kout (mini lednice a nádobím pro jednoduché stolování), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), balkon nebo terasa.

Apartmán pro 4 osoby Deluxe (AP4):

standardně vybaven. Skládá se ze dvou místností - průchozí pokoj se dvěmi lůžky a kuchyňským koutem (mini lednice a nádobím pro jednoduché stolování) a další ložnice s dvoulůžkem. Součástí vybavení je TV/SAT, trezor, wi-fi připojení, klimatizace (vše zdarma), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), balkon nebo terasa.

Vybavení:

recepce se vstupní halou a TV místností, bazén s jacuzzi a oddělenou dětskou částí, lehátka, slunečníky a wifi u bazénu zdarma, bezplatné parkoviště vedle ubytování, možnost platby kartou.

Stravování:

bez stravy, možnost dokoupení snídaně, večeře nebo polopenze v hotelu Meropi (cca 200 m od ubytování Dimamiel Malia Inn).

Vzdálenosti:

pláž 300 m, centrum Malie 450 m, letiště v Heraklionu 31 km.

Pláž:

písečná, s pozvolným vstupem do moře - vhodná pro děti i neplavce, plážový servis za poplatek.

Zábava a sport:

Stolní tenis u bazénu, jacuzzi, TV místnost.
Na pláži je možnost výběru vodních sportů (za poplatek) fakultativní výlety, půjčovny aut, skútrů a kol, golfové hřiště Crete Golf Club 15 minut jízdy autem (za poplatek). Malia je větší letovisko s rušným večerním životem.

Destinace

Proč právě Malia

Město Malia leží severovýchodně od hlavního města ostrova Heraklion a je propojené s vedlejším (a klidnějším) letoviskem Stalida. Malia je proslulá svým rušným nočním životem. Dlouhá hlavní ulic lemuje samé restaurace, obchody, bary a diskotéky, které jsou otevřeny až do rána. Malia je výborné místo pro objevování ostrova ať už autem či autobusem, který jezdí pravidelně jak do Heraklionu, tak do Agios Nikolaos. Nedaleko města se nachází slavné pozůstatky paláce z minojské civilizace.

Vzdálenost od letiště: cca 32 km.

Pláž: dlouhá široká a písečná pláž s pozvolným vstupem vhodná pro malé děti či neplavce. Kouzelné koupání s výhledem na malý ostrůvek s kapličkou.

Moře: mělké, místy s útesy a podmořským životem.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, půjčovny kol, skútrů, čtyřkolek a aut, spoustu restaurací s řeckou stravou, obchůdky, bary. Doporučujeme fakultativní výlety s našimi delegáty, kteří vám přiblíží život na Krétě.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.