STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Saint George Palace Resort and Spa

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sveti Vlas

Recenze

Martina, pobyt s rodinoučervenec 2020

v Bulharsku jsem byla poprvé a zřejmě naposledy. Moře krásné, teplé, písčitá pláž a čistá. Za ty penize je lepší Turecko.

6,1/10
M, pobyt s partnerem/koučervenec 2020

Dovolená se nám velmi líbila. Hotel čistý, jídlo dobré, personál vstřícný. Obchody, lékárna i zastávka nedaleko hotelu. Díky koronaviru málo lidí, klidná lokalita, bylo vždy místo u bazénu i na pláži.

7,6/10
Lucie, pobyt s přátelisrpen 2018

6,9/10
Marcela, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Pro nás velkým zklamáním pláž - špinavá, malá, přeplněná.V hotelu u bazénu není záchod a bar u bazénu je zavřený během oběda a večeře.

6,8/10
hzáří 2017

6,4/10
Ludmila, sám/asrpen 2017

Rada by opakovala pristi rok mozna sama nebo z kamaradkou. Velice jsem spokojena, more a plaz supr. Doporucuji.

8,8/10
Marek, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

7,5/10
Tomáš, pobyt s přátelisrpen 2015

6,9/10
Martin, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

9,1/10
Martin, pobyt s rodinousrpen 2013

8,5/10
Alena, pobyt s rodinoučervenec 2013

8,3/10
Eva, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Hotel luxusní, nový - tento rok otevřený. Všechno odpovídalo 4 hvězdičkám. Jediná negativní maličkost byla občas neochota personálu ( jedna mrzká číšnice ) a u jedné recepční chyběla znalost angličtiny, což je myslím, důležité. Jinak skvělé, absolutně doporučuji

6,4/10

O hotelu

Saint George Palace Resort and Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do všech podlaží se hosté dostanou rychle a pohodlně výtahem. Je zde hotelový sejf, restaurace, kavárna, bar a služba hlídání dětí. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je možné si půjčit kolo v půjčovně (za poplatek) a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. K vybavení koupelen patří sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Hotel má bazén a dětský bazének. Hosté se mohou opalovat na prosluněné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. V objektu lze trávit volný čas různě. Je zde aqua fitness, fitness studio a stolní tenis a za poplatek kulečník, kosmetický salon a masáže. V objektu je miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Hotel nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.