STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Žeravi Beach

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Naďa, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Hotel neodpovídal hodnocení 4 hvězdičky. Dle našich zkušeností spíše 3 hvězdičky.

5,8/10

O hotelu

Žeravi Beach

Neoficiální popis ubytování

Popis hotelu

Umístění

Hotel Jeravi Beach se nachází v centrální části Slunečného pobřeží, největšího bulharského letoviska, přímo na pláži s krásným výhledem na moře. Nachází se cca 250 m od promenády, cca 250 m od pláže. 6 km od města Nesebar, 29 km od mezinárodního letiště v Burgasu, 90 km od letiště ve Varně a 8 km od jachetního přístavu Sveti Vlas.

Pláž

Hotel se nachází přímo na široké, písečné, veřejné pláži s pozvolným sestupem do vody. Slunečníky a lehátka jsou za poplatek.

K dispozici pro hosty

Hotel nabízí: 24hodinovou recepci, výtah, hlavní restauraci, 3 bary (bar u bazénu, lobby bar a střešní bar), venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a fitness centrum. Slunečník a lehátka jsou u bazénu k dispozici zdarma.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive zahrnuje: snídaně (7:30-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci (u večeře a oběda jsou k dispozici vegetariánská jídla). Pozdní snídaně (10:30-11:00), teplé občerstvení (14:30-16:00) a sladké občerstvení (16:00-17:00) k dispozici v baru u bazénu. Káva, čaj, místní alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozici v baru u bazénu a v lobby baru od 09:00-23:00. Hotel si vyhrazuje právo na změnu rozsahu služeb zahrnutých do formule all inclusive (např. časy podávání).

Sportovní a animační program

Hotel svým hostům nabízí: sportovní a večerní animační program (6 dní v týdnu), dětský klub s animátory, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, aerobik, vodní gymnastiku, fitness centrum a šipky. Za příplatek: kulečník a stolní tenis.

Webové stránky

www.jeravisunnybeach.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel je ideálním místem pro atraktivní dovolenou. Nachází se jen pár kroků od centra plného zábavy a atrakcí.


Sezónnost

Hlavní turistická sezóna je v Bulharsku obvykle od poloviny června do poloviny září.

Výlety v okolí

MYS KALIAKRA A BALČIK (1 den)
Mys Kaliakra - přírodní fenomén přitahující tisíce turistů. Úzký, dvoukilometrový mys, z nějž se rozprostírá dechberoucí výhled na moře. Mezi zdejší zajímavosti patří také pozůstatky římských staveb, stejně jako delfíni často navštěvující nedaleké vody.
Balčik - jedno z nejkrásnějších měst Bulharska. Díky poloze na úpatí vápencových skal je nazýváno "Bílým městem Černého moře". Hlavním bodem programu bude prohlídka nábřežního malebného zahradně-palácového komplexu rumunské královny Marie. Lze zde obdivovat například nádherné stavby a rezervaci s kaktusy a růžemi.
Cena cca 32 EUR ze Zlatých Písků a Albeny/cca 47 EUR ze Slunečního pobřeží.

PIRÁTSKÁ PARTY - (1/2 dne)
Vzrušující plavba pirátskou lodí! Turisty vítá animační tým a personál, který je oblečen v pirátských kostýmech - vypadají jako hrdinové z filmu "Piráti z Karibiku". Loď má tři paluby a vodní skluzavku. Během plavby lehké občerstvení, nápoje, hry a zábava. Cena cca 39 EUR.

ISTANBUL (1 den)
Autobusový výlet do Istanbulu umístěného u Bosporu - orientálního města se stoletou historií. Program zahrnuje: panoramatickou projížďku evropskou částí města (včetně stanice Orient Express'u, egyptského tržiště, zálivu Zlatý roh a paláce Dolmabahçe) s návštěvou Hipodromu a Modré mešity, přejezd Bosporským mostem do asijské části. Ve volném čase možnost vstupu do chrámu Hagia Sophia nebo návštěva tureckého bazaru. Pro zájemce plavba po Bosporu spojená s návštěvou egyptského tržiště. UPOZORNĚNÍ! Je vyžadován platný cestovní pas!
Cena cca 75 EUR.

S dětmi

VODNÍ ZÁBAVA V AQUAPARKU ACTION
Nejznámější aquapark na Slunečném pobřeží. Nabízí více než 30 vodních atrakcí vhodných pro všechny věkové kategorie. Zábavu zajistí řeky, fontány, bazény, vodopády a skluzavky. Nejvyšší skluzavka je 18 metrů vysoká a nejdelší měří 120 metrů. Je otevřen od konce května do poloviny září.

Relax

ŠÍLENSTNÍ OD SOUMRAKU DO SVÍTÁNÍ - PÁRTY, PÁRTY!
Sluneční pobřeží je místo pro všechny, kteří se chtějí bavit a zažít pořádnou párty. Zažijte šílenstní v Cacao Beach - od roku 2011 je dle uživatelů internetu tento klub považován za nejlepší v jihovýchodní Evropě. Vstupenka stojí cca 20 LV (cca 10 EUR). https://cacaobeach.bg/en

BLAŽENÉ LENOŠENÍ NA ZLATAVÉ PLÁŽI
Užijte si "slunečné lázně" na nejkrásnější a nejdelší pláži v Bulharsku. Největší atrakcí Slunečního pobřeží je totiž právě samotná pláž - 6 km dlouhá, tvořící půlměsíc obklopený dunami a hotely. Místy je zde pláž široká až 60 metrů! Vyvěšená Modrá vlajka vypovídá za vše - toto označení totiž znamená, že tato pláž patří k těm nejčistším v Evropě. Mořský vánek do značné míry snižuje teplo během dne a naopak příjemně osvěží v noci.

Pro aktivní

HURÁ NA HORY
Několikadenní výlet do balkánských hor je skvělý způsob, jak si zpestřit pobyt v bulharských letoviscích. Ze Slunečného pobřeží je to jen kousek do oblasti východního Balkánu. Pásmo Stara Planina (Balkán) se rozkládá od hranic se Srbskem přes střed Bulharska až k Černému moři.

RÁJ PRO VŠECHNY AKTIVNÍ
Sluneční pobřeží je vysněným místem pro milovníky vodních sportů. Můžete si vybrat plavání, plachtění, windsurfingu, vodního lyžování, parasailingu a potápění.

Poznávání

VELIKO TARNOVO - PEVNOST TSAREVETS
Archeologická rezervace - nachází se na kopci a skýtá zachované ruiny carského paláce, nachází se zde fragmenty obranných zdí, původní pozůstatky kostela a věže, které se zachovaly až dodnes. Některé budovy byly zrekonstruovány a jsou otevřeny k nahlédnutí. Nejstarší stopy lidstva pochází ze 2. století př.n.l.

Kuchyně

DŽUVEČ - CHUŤ BULHARSKA
Džuveč - neboli bulharský guláš - bohatá chuť masa a zeleniny v kombinaci s aromatickou omáčkou. Tradičně se připravuje v malých hliněných nádobách nazývaných právě "džuveč".

VÍNO, VÍNO NALEJTE!
Bulhaři jsou proslulí produkcí mnoha druhů kvalitních vín. Pravidelně se zde pořádá festival s názvem "Den sv. Tryfona" - je věnován všem, kteří mají rádi víno a podílejí se na jeho výrobě.

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informační a nepředstavují obchodní nabídku. Nemůžeme proto zaručit, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Jiné

Bulharsko - základní informace

Měna
LV - Bulharská Leva. Lze platit kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických střediscích lze na některých místech směnit dolary i eura.

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné, zejména řidičům na fakultativních výletech a číšníkům v restauracích. Ocení jej také pokojová služba v hotelech.

Vízum
Čeští občané mohou cestovat do Bulharska na základě platného občanského průkazu.

Čas
+1 hodina oproti času v ČR.

Orientační ceny
Oběd od 10 LV; voda 1,5 l - 1-2 LV; pivo v baru od 1,5-3 LV; káva v kavárně od 1 LV.

Pošta
Poštovní známka na pohlednici stojí 0,35 EUR. Na mnoha místech jsou poštovní schránky, často i v hotelech.

Elektřina
Elektrické napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez problémů.

Telefony
Telefonní karty lze koupit v obchodech a trafikách v blízkosti veřejných telefonních automatů. Mobilní telefony fungují po celém Bulharsku. Místní hovory jsou levné. Poplatky za roaming v Evropské unii byly od 15. června 2017 zrušeny.

V regionu

Albena
Letovisko je ideální pro rodiny s dětmi, nachází se na velké ploše obklopené lesy a zelení. Funguje jako turistické městečko - všechny atrakce jsou tedy dostupné, bez ohledu na hotel, ve kterém jste ubytování. Krásná široká pláž s jemným bílým pískem nabízí všem klientům lehátka a slunečníky (zdarma). Je dost velká na to, aby nebyla nikdy přelidněná a pyšní se oceněním Modré vlajky, která svědčí o čistotě vody a pláže. Po celém areálu jezdí turistický vláček, který Vás doveze na každé místo. Je zde rozsáhlá nabídka rekreačních a sportovních zařízení a mnoho atrakcí pro děti. Oblast je doslova pokrytá zelení a zdejší hotely se nachází v zahradách obklopených stromy, nebo přímo u pláže. Ideální místo pro rodiny s dětmi, nejlepší na bulharské riviéře.

Zlaté Písky
Úchvatná písečná pláž, která poskytuje neomezenou škálu možnosti pro aktivní strávení Vaší dovolené, skvěle vybavená centra, půjčovny a sportovní objekty. Hotely nenáročné pro jakýkoliv rozpočet a turisté z celé Evropy. Zdejší noční život uspokojí všechny milovníky tanečního šílenství a prázdninové zábavy.

Slunečné pobřeží
Největší a nejstarší turistické městečko na bulharském pobřeží. Podél 6-kilometrové pláže se nachází mnoho hotelů a turistických atrakcí. Hotely se specializují na poskytování služeb rodinám s dětmi, mnoho hotelů tedy disponuje četnými zařízeními pro ty nejmenší. Pláž pozvolna vstupuje do moře a je bezpečná i pro ty, kteří neumí plavat.

Sozopol
Jedno z nejstarších měst na pobřeží Černého moře, které je považováno za kulturní hlavní město pobřeží. Oblíbené místo umělců a fotografů, kteří zachycují malebná zákoutí, klikaté uličky a originální dřevěné domy z 18. století. Staré město očaruje svou romantickou atmosférou. Turisté zcela jistě ocení také krásné písčité pláže.

Odlety z: Varšavy, Katovic, Lodži, Vratislavi, Gdaňska, Poznaně, Krakova a Bydhoště. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí (v případě zájezdu na 11 dní - 10 nocí, v případě zájezdu na 12 nebo 13 dní - 11 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Bułgaria, Słoneczny Brzeg - wczasy

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.