STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Villas Kornati

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Šibenik

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Villas Kornati

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Apartmány se nacházejí v rozšířeném komplexu Solaris, přímo u pláže, přibližně 6 km od Šibeniku a 30 km od národního parku Krka. Transfer z letiště ve Splitu trvá cca 1 h.

Cena nezahrnuje místní daň, která se platí na recepci.


.
Pláž

Písčito-oblázková pláž s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do vody je vzdálená asi 50 m od objektu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek.

K dispozici pro hosty

Recepce otevřená 24 hodin denně, velký bazén se slanou vodou a brouzdalištěm pro děti, sluneční terasa s výhledem na moře, slunečníky a lehátka u bazénu (za poplatek), několik restaurací a barů, včetně restaurace s dalmatskou kuchyní, minimarket. K dispozici je dětské hřiště, minigolfové hřiště a noční klub s hudbou. Parkoviště. Objekt nepřijímá domácí zvířata.

.
Internet

Volné Wi-Fi.

.
Catering

Samostatně.

Sportovní a animační program

V areálu se nachází víceúčelová hřiště, miniklub pro děti, půjčovna aut a kol. Kromě toho je k dispozici rozsáhlé wellness a lázeňské centrum (za příplatek).

Webové stránky

www.campingsolaris.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Komplex Solaris láká svou neobvyklou polohou a rozsáhlou infrastrukturou. Spousta zeleně, prostoru a atraktivní pláž jsou skutečnými přednostmi tohoto zařízení. V komplexu najdete obchody, restaurace a spoustu atrakcí, a především dětmi milovaný aquapark. Výhodná nabídka pro velkou rodinu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.