STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Via Pontica Resort

9/10
9/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Pomorie

Recenze

Božena, pobyt s rodinouříjen 2023

Veliká spokojenost a na nedostatky jsem zapomněla.

9,5/10
Petr, pobyt s rodinouzáří 2022

Kvalitní hotel s výbornou kuchyní.

8,8/10
Lída, pobyt s partnerem/koučerven 2019

6,8/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Krásný, prostorný hotel s moderním vybavením, velký výběr jídla všeho druhu. Možnost občerstvení ve čtyřech barech. Velmi milý a komunikativní personál.

8,8/10

O hotelu

Via Pontica Resort

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotelový komplex Via Pontica Resort se nachází uprostřed krásné parkové zeleně v blízkosti pláže. Hosté si mohou vychutnat jedinečné procedury ve SPA centru s léčivým bahnem z Pomorie a ochutnat unikátní víno z vlastních vinic. Centrum lázeňského letoviska je vzdálené cca 2,5 km.
Pláž
Vydálenost od pláže cca 50 m. Pláž je písečná s pozvolným vstupem pro děti, je vhodná pro malé děti. Lehátka a slunenčíky na pláži ve vyhrázené zóně zdarma (dle dostupnosti). Vodní sporty na pláži za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje Standard, dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře nebo dvoulůžkové pokoje Superior. Možnost jedné nebo 2 přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, rádio, sat. TV, telefon, minibar. Bezpečnostní schránka zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj Standard (DBL Standard): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj - boční výhled na moře (DBL Side Sie View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Superior (DBL Superior): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 13,99 let
Dvoulůžkový pokoj Suite: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 13,99 let.
Vybavení hotelu
Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace barbeque, vinárna, lobby bar, bar u bazénu, fresh bar, vnitřní a venkovní bazén s dětskou částí, mini vodní skluzavky. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Ručníky u bazénu zdarma (kauce). Fitness, multifunkční hřiště, miniklub, animační programy 6x týdně.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení v hotelovém areálu, fitness, sauna, parní lázeň.
Služby za poplatek
SPA centrum, sauna, masáže, praní, žehlení, parkování.
Stravování
ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Dopolední a odpolední občerstvení - káva, čaj, sladkosti, pizza a sendviče. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, káva, čaj.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 30 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.