STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Pavilon Dukić A

7/10
7/10

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Promajna

Recenze

Anna, sám/ačervenec 2016

Po únavném pracovním týdnu jsem místo nočního odpočinku cestovala od 21.30 hod., odbavení o půl třetí ráno, odlet v půl páté ráno, po příjezdu kolem 8 hod. ranní místo možnosti si konečně jít lehnout, čekání na pokoj do 14.00 hod.(6 hod.) venku za silného větru, chladu a deště. Neochota delegátky poskytnout nějaké místo na odpočinek. To bych nepřála organizátorům nočního letu ani nepřátelům. A ještě jsem za toto platila svými penězi. Při návratu,odjezd v půl čtvrté ráno od pavilonu. Moje chyba, měla jsem odmítnout pobyt s nočním cestováním.

6,9/10

O hotelu

Pavilon Dukić A

Neoficiální popis ubytování

Poloha
pavilony DUKIĆ se nachází v letovisku Promajna cca 3 km jižně od letoviska Baška Voda, cca 1,5 km od Baško Polje a cca 7 km severně od města Makarska. Poloha pavilonů přímo vybízí k příjemným procházkám podél moře do výše zmíněných turistických letovisek.
Vybavení a služby
Promajna je ideálním místem ke strávení příjemné dovolené, nabízející několik restaurací, plážových barů, obchůdků, market, WiFi ZDARMA.
Ubytovaní
jednoduše vybavené menší 2lůžkové pokoje se sprchou a WC, lednicí, TV a balkonem. Některé pokoje jsou s klimatizací. Pokoje nemají kuchyňský kout. Při obsazení pokoje 2 osobami a dítětem do 12 let bez lůžka (spí s rodiči na posteli) dochází ke snížení komfortu ubytování.
Sport a zábava
možnost zapůjčení skútrů i kol, parasailing, zapůjčení šlapadel apod. V blízkosti veřejné multifunkční hřiště.
Stravování
vlastní nebo snídaně nebo formou polopenze nebo plné penze. Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze 3 menu, nápoj k večeři - 2 dl piva nebo vína nebo džusu nebo minerální vody. U plné penze navíc oběd výběrem ze 3 menu, nápoj k obědu. Stravování probíhá v plážové restauraci Riva, která se nachází těsně pod pavilonem Dukić C.
Pláž
oblázková, vhodná pro děti, cca 150 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy, kabinky, WC, lehátka - za poplatek.
Doplňující informace
úklid pokojů v průběhu pobytu si klienti provádějí sami. Klienti se po příjezdu hlásí u delegáta, který je zde přítomen. Pavilony Dukić nemají recepci. Bohatý animační program NEPTUN KLUB k dispozici od 29.6.-31.8.2024. Vhodný pro nenáročnou klientelu.
PRO SKUPINY: parkování autobusu za poplatek 35 EUR/den.
Pro skupiny 20 a více osob povinná vratná kauce 300 EUR/skupina/pobyt - hradí se na místě.
Slevy pro děti
dítě do 12 let bez lůžka se 2 dospělými - ZDARMA. Dítě do 12 let s 1 dospělým - sleva 10 %.
Cena zahrnuje
ubytování, snídani/polopenzi/plnou penzi/bez stravy na vybraný počet nocí, pobytovou taxu.
Volitelné doplatky
MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu. Na vyžádání: pobyt s malým psem do 5kg za poplatek 10 EUR/den či větším psem do 20kg za poplatek 15EUR/den (platba na místě).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.