STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Madara Park Hotel

8/10
8/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

Alicečervenec 2019

Hotel obecně doporučuji, byl správnou volbou, byla jsem velmi spokojena.

8,3/10
Martin, pobyt s rodinoučerven 2019

Nám se v hotelu velice líbilo a určitě by jsme sem jeli s rodinou i někdy v budoucnu.Touto cestou by jsme chtěli poděkovat vedení a personálu hotelu za jejich služby.Naše nejlepší dovolená .

9,4/10
Miroslav, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Spokojenost

8,3/10
Marie, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

8,4/10
Radek, pobyt s rodinouzáří 2014

7,5/10
Drahomíra, pobyt s rodinoučerven 2013

Krásný hotel s příjemným personálem, jídla bylo hodně, vybral si každý. Pláž je od hotelu asi 500 m, ale cesta na pláž vede uličkou mezi obchůdky, rychle uteče. Na pláži si můžete zaplatit slunečník a lehátka, je to poměrně drahé- 24 leva. Písek jemný, zlatý a moře úžasné. Líbilo se mi i vystupování pana delegáta, vše proběhlo načas a bez problémů.

8,1/10
Michal, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

perfektní dovolená, výborná komunikace jak se Student Agency při koupi zájezdu, tak s delegátem v destinaci, parkování u letiště zdarma v ceně zájezdu - super

8,5/10

O hotelu

Madara Park Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. V pokoji je také kuchyňský kout s mini ledničkou. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. K dispozici je také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například hru boccia, volejbal, basketbal, lukostřelbu a jízdu na koni, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole, tenis a minigolf. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.