STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Ionikos

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Kefalos

Recenze

Jana, pobyt s přátelizáří 2023

6,1/10
Pavel, pobyt s partnerem/kousrpen 2023

Ubytování skromnější, strava špatná (měli jsme jen snídaně), individuální večeře v blízkém okolí ale super. Prostředí super, hotel je hned na pláži, pláž a moře nádherné, bez vln.

7,2/10
Daniela, pobyt s rodinousrpen 2023

6,3/10
Janačervenec 2023

6/10
Daniela , sám/ačervenec 2022

8,9/10
Darina, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

6,5/10
Radka, sám/asrpen 2016

Dovolená se mi líbila, užila jsem si ji podle svých představ, hodně jsem po ostrově cestovala místními autobusy či pěšky i do vzdálenějšího okolí. Doprava po ostrově je dobrá, busem se dostanete téměř všude. Hodně mě zklamaly snídaně hotelu, jednostranné a chudé. Místo Kefalos je krásné, malebné, s výhledem na malý ostrůvek, klidné bez diskoték. Moře klidné, chladnější. Celkově již nebylo tolik turistů, což bylo fajn. Uprchlík v hl. městě ani jediný, je to nafouknutá bublina, není se čeho bát. Doporučuju vypravit se na další místa ostrova - Mastichari s krásnými bílými plážemi, Agios Fokas s pláží oblázkovou, město Kos s památkami, vesničky v horách.

6,4/10
Jaromír, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

7,1/10
Markéta, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

6,8/10
Iva, pobyt s přáteličervenec 2011

Ubytování jednoduché, ale přiměřené, chybějící tv a rádio, jídlo chutné a jednoduché - milá obsluha. Krásná zahrada a pěkný, čistý bazén, moře 100m od hotelu. Tiché místo.

5,9/10
Dominika, pobyt s rodinoučervenec 2012

Celkově je dojem z dovolené velmi dobrý, ocenila jsem hlavně blízkost pláže, která není přeplněná a celkový klid v místě pobytu.Rodině s malým dítětem, kteří nepotřebují kluby, diskotéky a animační program a večer jsou rádi za absolutní ticho a jen cvrkání cikád a cvrčků bych tento hotel doporučila.

6,5/10
Antonín, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

7,1/10

O hotelu

Ionikos

Neoficiální popis ubytování

Popis
Na okraji letoviska Kefalos (Kos, Řecko) v romantickém prostředí s kulisou hor v pozadí stojí útulný rodinný hotel Ionikos 3* obklopený zelení palem, které mu dodávají nádech exotických dálek. Opravdovým zážitkem pro vás bude bezprostřední blízkost azurově modrého moře s písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře, která je považovaná za jednu z nejhezčích na ostrově. Večery se sklenkou vína a výhledem na moře z vašeho balkonu se jistě zařadí ke krásným zážitkům z vaší dovolené. Hotel disponuje recepcí s Wi‑Fi zdarma, restaurací, TV koutem, stolním tenisem a malou posilovnou. U přilehlého bazénu s oddělenou dětskou částí, který obklopují lehátka a slunečníky zdarma, se můžete osvěžit ve snack baru. Pokud se po atmosféře klidného dne, který si můžete zpestřit vodními sporty na pláži (za poplatek), necháte večer zlákat centrem městečka, čekají zde na vás obchody se suvenýry a tradiční řecké taverny s místními specialitami. Lenošení u moře kdykoliv můžete vyměnit za poznávání přírodních i historických krás ostrova. Jedním z nejfotografovanějších míst na celém ostrově je nedaleká zátoka Agios Stefanos s písečnou pláží a s nádherným výhledem na ostrůvek Kastri s bílým kostelíkem, kam můžete i doplavat. Přímo na pláži naleznete archeologické naleziště pozůstatků baziliky sv. Štěpána, jehož část zasahuje až do moře. Původní vesnička Kefalos se nachází v kopci nad zálivem a nabízí nádherný výhled na celé letovisko. Hotel s vynikající polohou přímo na pláži doporučujeme všem klientům, kteří si chtějí užít pohodovou a ničím nerušenou dovolenou.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (8 €/den), lednice, sejf (3 €/ den), koupelna a balkon. Všechny pokoje jsou v 1.patře a mají výhled na moře (přímý nebo boční). Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (8 €/den), lednice, sejf (3 €/ den), koupelna a balkon. Všechny pokoje jsou v 1.patře a mají výhled na moře (přímý nebo boční). Jednolůžkové pokoje (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace (8 €/den), lednice, sejf (3 €/ den), koupelna a balkon. Všechny pokoje jsou v 1.patře a mají výhled na moře (přímý nebo boční).
Stravování
Snídaně: jednoduchá servírovaná kontinentální snídaně. Večeře doporučujeme v cenově velice dostupných tavernách s místními specialitami a rybami, které se nachází v blízkosti hotelu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.