STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kalithea Sozopol

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Kotnour, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

Až na ten hluk v ranních hodinách před hotelem směrem ke starému centru Sozopolu, pobyt vynikající

7,1/10
Eva, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

8,3/10
Aneta , pobyt s rodinoučervenec 2019

8,7/10

O hotelu

Kalithea Sozopol

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Klimatizovaný hotel je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například úschovna zavazadel, hotelový sejf, restaurace, autopůjčovna, lékařská služba, divadelní sál a detektor kouře. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je tady minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například jízda na kole/horském kole, rybaření, potápění a masáže. Hotel nabízí svým hostům také diskotéku a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře.

Platba

K placení lze v objektu použít Visa.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.