STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Pavilon Dukić B

4/10
4/10

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Promajna

Recenze

Michal , pobyt s rodinousrpen 2021

Ubytování nedoporučuji ani s ohledem na příznivou cenu.

3,7/10

O hotelu

Pavilon Dukić B

Neoficiální popis ubytování

Poloha
pavilony DUKIĆ se nachází v letovisku Promajna cca 3 km jižně od letoviska Baška Voda, cca 1,5 km od Baško Polje a cca 7 km severně od města Makarska. Poloha pavilonů přímo vybízí k příjemným procházkám podél moře do výše zmíněných turistických letovisek.
Vybavení a služby
Promajna je ideálním místem ke strávení příjemné dovolené, nabízející několik restaurací, plážových barů, obchůdků, market, WiFi ZDARMA.
Ubytovaní
prostornější klimatizované 2lůžkové pokoje se sprchou a WC, lednicí, TV a balkonem, některé s možností přistýlky. Pokoje jsou orientovány na pohoří Biokovo a nemají kuchyňský kout.
klimatizované apartmány s renovovanou koupelnou - typ APT. 2+2 B - jedna 2lůžková ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, renovovaná koupelna, typ APT. 5(+2) - jedna 2lůžková ložnice, jedna 3lůžková ložnice, denní místnost s možností až 2 přistýlek (rozkládací gauč). Každý apartmán má vybavený kuchyňský kout, sprchu a WC, TV, balkon nebo terasu.
APT. A5(+2) - prostornější apartmán orientovaný na moře; APT. B5(+2) - apartmán je orientovaný na pohoří Biokovo.
Sport a zábava
možnost zapůjčení skútrů i kol, parasailing, zapůjčení šlapadel apod. V blízkosti veřejné multifunkční hřiště.
Stravování
vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze. Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze 3 menu, nápoj k večeři - 2 dl piva nebo vína nebo džusu nebo minerální vody. U plné penze navíc oběd výběrem ze 3 menu, nápoj k obědu. Stravování probíhá v plážové restauraci Riva, která se nachází těsně pod pavilonem Dukić C.
Pláž
oblázková, vhodná pro děti, cca 150 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy, kabinky, WC, lehátka - za poplatek.
Doplňující informace
úklid pokojů v průběhu pobytu si klienti provádějí sami. Klienti se po příjezdu hlásí u delegáta, který je zde přítomen. Pavilony Dukić nemají recepci. Bohatý animační program NEPTUN KLUB k dispozici od 29.6. do 31.8.2024. Vhodný pro nenáročnou klientelu.
PRO SKUPINY: parkování autobusu za poplatek 35 EUR/den.
Pro skupiny 20 a více osob povinná vratná kauce 300 EUR/skupina/pobyt - hradí se na místě.
Slevy pro děti
SLEVY PRO POKOJ 2(+1): dítě do 3 let bez lůžka a stravy - ZDARMA. Dítě do 12 let na přistýlce (se snídaní nebo polopenzí, plnou penzí) se 2 dospělými v období: do 29.6. a od 31.8. - ZDARMA, v období 29.6.-31.8. - sleva 70 %. Osoba od 12 let na přistýlce - sleva 30 %. Dítě do 12 let s 1 dospělým - sleva 10 %.
SLEVY PRO APARTMÁNY: dítě do 3 let bez lůžka - ZDARMA. Osoba na přistýlce v apt B5(+2) B a apt. A5(+2) B v období do 29.6. a od 31.8. - ZDARMA, v období 29.6.-31.8. - platí 2 990 Kč/týden.
RODINNÁ CENA 2+2: platí pro 3 osoby a dítě do 12 let v apartmánu APT. 2+2 v pavilonu Dukić B na bázi polopenze.

Na rodinnou cenu nelze uplatnit slevu za včasný nákup.
Cena zahrnuje
POKOJE - ubytování, snídani/polopenzi/plnou penzi na vybraný počet nocí, pobytovou taxu.
APARTMÁNY - ubytování nebo ubytování se stravou na vybraný počet nocí, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, výměnu ložního prádla 1x týdně, závěrečný úklid, pobytovou taxu.
Volitelné doplatky
MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu, snídaní, polopenze, plné penze. V případě dokoupení snídaní nebo polopenze pro všechny osoby v apartmánu APT. 5(+2) má dítě do 12 let na 5., 6. nebo 7. lůžku snídani/polopenzi - ZDARMA (TUTO AKCI LZE VYUŽÍT MAX. PRO 2 DĚTI V APARTMÁNU).
Na vyžádání: pobyt s malým psem do 5 kg za poplatek 10 EUR/den či větším psem do 20 kg za poplatek 15 EUR/den (platba na místě).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.