STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Eden Club

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Skanes

Recenze

Šárka, pobyt s rodinoučerven 2019

Maximální spokojenost!!!

9,3/10
Milča, pobyt s přátelisrpen 2018

Vím že Do Tunisu už nikdy víc.Velké zklámání.Pláž špinavá,moře plné chaluh nikdo se o to nestaral.A co se týče Ruských turistů kterých tam bylo opravdu hodně..Tak chovaly se jako dobytek,hrůza!!

4,8/10
Jana, pobyt s rodinouzáří 2014

7,7/10
dagmar a jaroslava, pobyt s přátelizáří 2014

7,1/10
Šárka, pobyt s rodinousrpen 2014

Super dovolená! Na 100% se vrátíme!!!

7,9/10
Richard, pobyt s rodinousrpen 2014

Do Tunisu jsme se rozhodli na poslední chvíli i z důvodu ceny, přeci jenom Last minute zájezdy v době našeho odletu byly extrémně vysoké. Počítali jsme s tím, že moře nebude extra čisté, ale zase až taková hrůza to nebyla, jen si dávat pozor na medúzy. Co se týče jídla, neměl bych problém, ale přece jenom pokud jste chtěli něco grilovaného a na to ještě třeba pizzu pro děti, čekali jste 2 fronty a půl hodinka byla hned pryč. Děti si užily Aquapark, kde je nutné počítat i s místním obyvatelstvem. Ubytování bylo v pořádku, uklizeno každý den. Komáry jsme neměli, zato mouchy jsou otravné všude i v restauraci během jídla. My jsme si vzali elektrický odpuzovač do zásuvky a bylo to fajn. Klimatizace je standard v každém pokoji bez poplatku. Protože děti byly spokojené, byli jsme i my. Celkově pobyt byl uspokojující a zvlášť závažné nedostatky jsme nezaznamenali. Přeci jenom je to 3* hotel, nemůžeme očekávat nějaký luxus, ale kdo není náročný a hledá pro své ratolesti co nejvíce vyžití, myslím si že tady si přijdou na své. Jestli bych se tady vrátil, nevím, pokud bych jel opět do Tunisu, zkusil bych Hammamet, kde je moře a pláže lepší než u Monastiru.

6,1/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2013

8/10
Silvie, pobyt s rodinouzáří 2012

Velmi krásná dovolená-líbila se nám natolik že dávám celkově 100% a hned bych letěla s celou rodinou zpátky!!

8/10
František, pobyt s rodinouzáří 2012

Hezké prostředí hotelu - služby *** Značné množství polétavého hmyzu (komáři, mouchy), protože hotel je k problému nevšímavý, je třeba se vybavil dobrými repelenty. S internetem raději nepočítejte.

6/10
zdeňka, pobyt s přátelisrpen 2012

Prostě jsme si to všichni užili tak jak jsme si to přáli :)

7,9/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2012

Doporučuji pro nenáročné lidičky a také pro rodiny s dětma, hotel odpovídá spíše dvěma hvězdičkám, pokoje byly velmi skromné, úklid nic moc, jídlo bylo chutné a vcelku na výběr, jen se opakovalo, famózní jsou zákusky...mňam, okolí hotelu docela pěkné, ovšem...moře...obrovské zklamání...špinavé a s mnoha žahavýma medůzkama, sice denně odklízeli naplavené řasy, ale to moc nepomáhalo, ale bylo velmi teplé. Naprosto úžasný aquapark, děti se vyřádily, jen teda spoje tobogánů...auauau. Personál vcelku vstřícný. My neměli žádný problém, ale někteří pár problémů s ubytováním měli...takže...z našeho pohledu...sic dovolená pěkná, ale podruhé do tohoto hotelu už nee :-)

5,8/10
Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Nabízené služby odpovídaly úrovni hotelu, personál byl ochotný, probrém s klimatizací na pokoji byl rychle vyřešen. Delegátka slečna Michaela je příjemná, vstřícná, ochotná a vyhoví všem, pokud je to v jejích silách.

6,1/10
Dita, pobyt s rodinousrpen 2012

6,5/10
Jiri, pobyt s rodinoučervenec 2012

7,3/10
Marcela, pobyt s přáteličerven 2012

hotel je příjemný vzhledem, čistotou, krásnou zahradou, aquaparkem, bazénem, většinou příjemným personálem. Slabinou je organizace stravování, káva, kterou v hotelu vařili a malá pláž pro tak velký hotel.

6,8/10
LUCIE, pobyt s rodinoučerven 2012

Tato dovolená byla průměrná. Škoda, že animační programy nejsou v češtině. Pokoje - přes prvotní šok, jsou takové sparťanské, jsou čisté, koupelna byla fajn, voda odtékala a opravdu byla čistá. Jídlo- první tři dny moc dobré, potom bez chuti. Moře velice špinavé, nedalo se koupat. Delegátka - nedala nám žádné informace, pořád říkala, že toho má moc. Je škoda, že nám o Tunisu nic neřekla, ani o lidech.

5,5/10
Naděžda, pobyt s rodinoučerven 2012

Celkově jsem byla moc spokojena, a určitě se sem příštím rokem vrátíme

7,5/10
Antoinetta, pobyt s rodinouzáří 2011

S pobytem i se službami jsme byli spokojeni,počasí bylo fantastické,nepořádek na ulicích je v Tunisku běžný,takže nás nepřekvapil,výborně jsme nakoupili značkové věci ke spokojenosti obdarovaných,bazény super,teplota moře úžasná,juako kafe,občas medúza a tráva,

6,5/10
Robert, pobyt s rodinousrpen 2011

5,9/10
Michaela, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,9/10
Petr, pobyt s rodinousrpen 2011

6,5/10
Klára, pobyt s rodinousrpen 2011

7,2/10
Karel, pobyt s rodinousrpen 2011

6,9/10
Martina , pobyt s rodinouzáří 2011

Za ty peníze skvělá dovolená, cestovala jsem sama se čtyřletým synem, při zachování doporučení (balená voda...) naprosto bezproblémové po zdravotní stránce. Nádherná zahrada, tobogány super, moře jsme si užili, vrátili jsme se odpočatí a spokojení, zvažujeme stejný hotel příští září. Doporučuji pro rodiny s dětmi.

7,3/10
Klára, pobyt s rodinouzáří 2011

Hotel doporučuji.

7,9/10
Luděk, pobyt s partnerem/koučerven 2011

6,5/10
Jiřina, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Velmi pěkná dovolená, zklamala nás pouze pláž, která nebyla uklízená (řasy, lahve, sklo z předešlého dne, písek neupravený , popelníky nevysypané)

6,6/10
Jaroslav, pobyt s rodinouzáří 2011

8,4/10

O hotelu

Eden Club

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 335 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 6 vedlejších budovách. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na kajaku a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.