STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Briz

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Briz

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Menší rodinný hotel leží u moře v nové části Sozopolu, od známé písečné pláže Charmanité je vzdálen cca 150 m. Do centra historického městečka, které je vzdáleno cca 350 m, se dostanete příjemnou procházkou. Je zde mnoho nákupních možností, barů a restaurací k posezení. Hotel je tišší a útulný, což přispívá k odpočinkové dovolené a doporučujeme jej pro klienty všech věkových kategorií.
Pláž
Vzdálenost od pláže cca 150 m, pláž písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj s možností jedné přistýlky a apartmán. K vybavení pokoje patří: vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, TV, telefon a balkon. Možnost zapůjčení vysoušeču vlasů na recepci. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 1 €/den.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě.
Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí + 1 dítě.
Vybavení hotelu
Vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar s posezením, restaurace. Wi-Fi připojení na recepci zdarma. Check-in 15:00 hod., chech-out 11:00 hod.
Služby za poplatek
Hotelový trezor za poplatek.
Stravování
SNÍDANĚ servírované menu dle denní nabídky s neomezenými nápoji.
Sport a zábava
Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře s nabídkou vodních sportů. Sozopol je malebné historické městečko. V jeho centru najdete archeologické muzeum, několik zajímavých kostelů, umělecká galerie. V letovisku sposta zábavy a vyžití pro dospělé a děti. Příjemné večerní procházky v historickém městečku, spousta kaváren, restaurací a obchůdků s řeměslnými výrobky. V září Sozopol láká na divadelný a koncertní festival Apollonia.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.