STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Perunika Hotel

8/10
8/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

juriy, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

9,9/10
Romča, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Celá dovolená proběhla dle očekávání. Velká spokojenost. Jedinou slabou stránkou byla paní delegatka při příletu do destinace. Nastal zde problém v seznamu jmen. Delegátka danou situaci nezvládla sama a efektivně vyřešit.

9,3/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2019

5,8/10
stanislav, pobyt s rodinousrpen 2018

divim se ze muze nekdo nabizet takovyhle hotel to nikdo nevidi jak to tam vypada?urcite nedoporucuji

3,9/10
Lucie, pobyt s rodinousrpen 2018

6,2/10
Igor, pobyt s rodinousrpen 2018

4,6/10
Pavlína, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Závěrem bych ráda dodala, že bude-li příležitost, do Zlatých písků se opět velmi ráda vrátím, klidně opět do hotelu Perunika.

9/10
Aneta, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Perfektní hotel v krásné lokalitě.

8,9/10
Pavlína, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Perfektní poměr cena/poskytované služby, hotel mohu jen doporučit.

9,5/10
ALENA, pobyt s rodinoučervenec 2015

8,7/10

O hotelu

Perunika Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 170 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají koberec a je v nich rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat minigolfu a golfu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a gymnastika. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, kosmetický salon a masáže. V objektu je diskotéka a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.