STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Festa Pomorie

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Pomorie

Recenze

Ilona, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

6,8/10
Ilona, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Dobrý hotel,s dobrým jídlem a ochotným personálem. Pravděpodobně díky vedení hotelu a málo placenými personálu, došlo k potížím, ve kterých se hotel ocitl. Kromě omezených otvíracích hodí baru a omezených svačin, to nebylo téměř poznat. Plàž neuklizená,chaluhy po kotníky . Pokoje se uklízely stylem šedesátých let,tedy jen tak,aby se neřeklo. Vše vyvažoval ochotný a usměvavý personál. Kdyby se toto zlepšilo,neměl by hotel chybu.

7,3/10
Marcel, sám/azáří 2018

5,4/10
Jiří, pobyt s rodinousrpen 2018

Až na zničené fitko celkem pěknÿ hotel.

6,5/10
Vítová Helena, pobyt s přátelisrpen 2016

Problémy byly s ubytováním. První ubytování bylo v pátém patře. Vzhledem k nejezdícímu výtahu, po urgencích jsme byli ubytované ve druhém patře. Po dvou dnech jsme se opět stěhovali do jiného pokoje, ale na stejném patře. Důvod neznáme. Překvapením byla neudržovaná pláž. Po celý pobyt, který jsme trávili na pláži /poplatek za lehátka a slunečník/, nebyla pláž ani okolí uklízeno.

6,5/10
ivana, pobyt s rodinousrpen 2016

6/10
Jaroslava, pobyt s rodinousrpen 2015

7,6/10
Aneta, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

8,9/10

O hotelu

Festa Pomorie

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Apartmánový hotel je z roku 2009. Objekt nabízí hostům celkem 277 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Apartmánový hotel má celou řadu zařízení pro handicapované. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna, bar, hospoda a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde minibar a pracovní stůl. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Apartmánový hotel má venkovní bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio, kulečník a aerobik, za poplatek stolní tenis a šipky. Hotel nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, hammam a solárium, za poplatek mohou hosté využít také saunu, parní lázeň a masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V apartmánovém hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.