STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Flamingo Beach

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Jitka, pobyt s přáteličerven 2022

škoda, že neni soucasti pobytu i plazovy servis

9,2/10
Libor, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Hezké místo, krásné prostředí, velké pláže. Každý si zde přijde na své, různé možnosti vyžití. My jsme byli velmi spokojení.

7,9/10
Taťána, pobyt s rodinousrpen 2014

7,8/10
Jarmila, pobyt s rodinousrpen 2011

6,9/10

O hotelu

Flamingo Beach

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Bývalý hotel Avliga Beach má ideální polohu, leží v centrální části Slunečního pobřeží, obklopen parkem, bezprostředně u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Od pláže jej odděluje pouze místní promenáda. V blízkosti centra s obchody, bary a restauracemi. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází obchody, bary, restauracemi, tenisové kurty, minigolf nebo půjčovna kol. Do historického města Nesebar se dostanete turistickým vláčkem, místními autobusy nebo taxi. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-60 min.
Pláž
Vzdálenost cca 50 m, pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkový pokoj (DBL Room), možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, sat. TV, telefon a balkon. Wi-Fi připojení k internetu. Výhled směr park nebo směr moře. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL Room): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.
Sport a zábava
Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 LV/1 kus/den). Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center pro s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapadla, ringo, vodní lyže, windsurfing, padák, banán, potápění a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, směnárna, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. dětský koutek, dětské hřiště.
Služby za poplatek
Masáže, parkoviště.
Stravování
POLOPENZE PLUS - snídaně a večeře formou bufetu. K večeři nealkoholické nápoje, pivo a víno.
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.