STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Caribbean World Hammamet Beach

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Hammamet

Recenze

Sandra, pobyt s rodinoučerven 2014

Po výměně pokoje jsme byli moc spokojení. Jídlo, dle mě bylo dobré a každý si mohl vybrat to co má rád. Bazén s tobogány (hlavně pro děti) a pláž super, uklizená. Nejvíce spokojeni jsme byli s animátory, každý den nás bavili jak u bazénu (i pláži), tak hlavně i večer pro děti minidisco a pak různé show. Super dovolená :-).

8/10
Eva, pobyt s přáteliříjen 2013

Spokojenost, pohoda, občas zlobilo počasí, ale to je vyšší moc , všem vřele doporučuji a děkuji za pěkných 6 dní

8,3/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

4,8/10
Josef Klement, pobyt s rodinouzáří 2012

Kdo jí hodně zeleniny a těstoviny, tak by byl asi spokojený a nebyl by náročný na ubytování. Též hudba byla hlasitější a často do 03.00 hod.

6,5/10
Monika, pobyt s rodinousrpen 2012

6,1/10

O hotelu

Caribbean World Hammamet Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel má 215 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf, restaurace, bar a divadelní sál. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Pokoje mají telefon, televizi a sejf. V koupelnách je sprchový kout.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelbu. Za poplatek je tenis. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jízda na kajaku a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik. V hotelu je také wellness zóna se spa. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.