STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Katikies Studios & Apartments

5/10
5/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Lardos

Recenze

Olga, pobyt s přáteličerven 2022

Lokalita velmi dobrá,ubytování dobré, vybavení kuchyňky pod úroveň, bez vhodného vybavení alespoň na ohřívání jídel,bez mycího prostředku,bez houbičky,bez útěrky,pláž dobrá.

5,4/10

O hotelu

Katikies Studios & Apartments

Neoficiální popis ubytování

Popis
V tradičním řeckém stylu komfortně zařízená studia a apartmány Katikies 3* mají vynikající polohu přímo u krásné písečně‑oblázkové pláže Lothiarika v letovisku Lardos. Široká pláž s pozvolným vstupem do moře je vhodná i pro menší děti a nabízí možnost pronájmu lehátek a slunečníků. Přímo v letovisku najdete několik obchůdků se suvenýry, minimarketů i restaurací. Jen 2 km od letoviska leží městečko Lardos, kde máte možnost navštívit taverny a ochutnat tak tradiční pokrmy i speciality řecké kuchyně. Za zábavou a nočním životem se můžete vypravit do sousedního letoviska Pefkos, za návštěvu také stojí cca 6 km vzdálený Lindos. K poznávání ostrova doporučujeme zapůjčení automobilu, využít lze i místní autobusovou dopravu. Toto ubytování je ideálním zázemím pro všechny, kteří ocení hezké koupání, stravování v tavernách a možnost objevování krás ostrova po vlastní ose.
Ubytovaní
Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, set na přípravu kávy a čaje, TV/SAT, Wi‑Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžková studia s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, set na přípravu kávy a čaje, TV/SAT, Wi‑Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžková studia s výhledem na moře s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, set na přípravu kávy a čaje, TV/SAT, Wi‑Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové apartmány s možností 2 přistýlek - 2 místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, set na přípravu kávy a čaje, TV/SAT, Wi‑Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Dvoulůžkové apartmány s výhledem na moře s možností 2 přistýlek - 2 místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, set na přípravu kávy a čaje, TV/SAT, Wi‑Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
Bez stravy: vlastní strava. Snídaně: kontinentální servírovaná snídaně.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.