STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Calypso

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Kristýna, pobyt s partnerem/kousrpen 2022

7,4/10
Nikol, pobyt s přáteličervenec 2019

Celkově je hotel moc pěkný, čistý a moderní. Personál milý a ochotný. Animatorské programy jsou zábavné a pokud umíte anglicky, tak si je velmi užijete. Jídlo je chutné a můžete si vybrat. Mohu vytknout snad jen trochu větší mastnotu a kořeněnost jídel. Jinak byl pobyt krásný.

8,8/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2019

8,3/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Bylo by dobre, uverejnovat vsechny recenze na kazdy hotel, at uz spatne nebo dobre, podle toho pak lide nebo rodiny vybiraji dovolenou, my uprimne jako kazdy pracujici lide jsme si museli na tuto dovolenou vydelavat a cely rok setrit, bohuzel z teto dovolene odletame zklamany a vzhledem k tomu ze momentalne cekame rodinu, se na podobnou dovolenou zase dlouho nepodivame. Na zaklade hodnoceni hotelu 78% a nekolikrat dotazovano zda hotel je opravdu vhodny a idealni k pobytu nez jsme nasi objednavku odeslali, nam byl receno ze bez obav muzeme zajezd zakoupit a ze splnuje nase pozadavky. Takze za nas hotel Calypso bohuzel z vlastni zkusenosti NEDOPORUCUJEME. Prejem spousty spokojenych zakazniku.

5,1/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

6,9/10
Jan, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

8,6/10

O hotelu

Calypso

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel Calypso se nachází v jižní části letoviska Slunečné pobřeží. Od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře je vzdálený cca 350 m. Historické městečko Nesebar je vzdálené cca 2 km, zastávka autobusu cca 100 m od hotelu. Vzdálenost Sl. pobřeží od mezinárodního letiště Burgas je přibližně 35 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.
Pláž
Vzdálenost od pláže cca 350 m, písečná široká pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje (DBL Room), velikost cca 23 m2, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, kabel/LCD TV, telefon s přímou volbou, klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, bezpečnostní schránka za poplatek, balkon. Výhled na bazén nebo město. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dvoulůžkový pokoj Large (DBL Room Large) - prostornější pokoj, velikost cca 26 m2, maželská postel, možnost 2 přistýlek (rozkládací pohovka). Výhled na město. Další vybavení stejné jako DBL Room. Apartmán jednoložnicový (APP 1-Bedroom) - velikost cca 28 m2, ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s možností 2 přistýlek (rozkládací pohovka). Ostatní vybavení stejné jako DBL Room.
Možnosti obsazení pokoje
Dvoulůžkový pokoj (DBL Room): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 13,99 let / 3 dospělí. Dvoulůžkový pokoj Large (DBL Large): 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let. Apartmán jednoložnicový (APP 1-Bedroom) - 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let.
Vybavení
Vstupní hala s 24hod. recepcí, výtah, klimatizace, lobby bar, Coffee koutek, hlavní restaurace s terasou, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (dle dostupnosti), slunná terasa, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, stolní tenis, dětské hřiště, herna (za poplatek).
Služby zdarma
Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, stolní tenis, fitness.
Služby za poplatek
Parkování, bezpečnostní schránka na pokoji.
Stravování
ALL INCLUSIVE - snídaně (07.30-10.00), oběd (12.30-14.30) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne (15.00-17.00), zmrzlina, nealkoholické nápoje z postmixu a vybrané alkoholické nápoje místní výroby, pivo, víno, rozlévané, v časech a místech určených hotelem (10.00-23.00). Coffee koutek - nealkoholické nápoje z postmixu místní výroby, voda, instatní káva (24 hodin denně).
Internetové stránky hotelu
https://calypso.bg/
Transfer
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-50 min.
Check-in pravidla
Check-in: 15:00 hod. Check-out: 11:00 hod.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.