STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Stegna Star

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Stegna

Recenze

Katerina, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

7,8/10

O hotelu

Stegna Star

Neoficiální popis ubytování

Popis
Apartmány Stegna Star 3* s rodinnou atmosférou mají vynikající polohu jen 50 m od písečně‑oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou místní komunikaci) s pozvolným vstupem do moře a s možností pronájmu lehátek a slunečníků. Poklidné letovisko Stegna se rozkládá v malebném zálivu lemovaném krásnou pláží. Naleznete zde dostatek taveren s vynikajícími řeckými specialitami i několik minimarketů a obchůdků se suvenýry. Hostům je k dispozici recepce s možností pronájmu sejfu (za poplatek). Jen 2 km odsud leží proslulá pláž Tsambika s jemným pískem, která určitě stojí za návštěvu. Ubytování doporučujeme milovníkům originálních řeckých letovisek i rodinám s dětmi hledajícím klidnou dovolenou s krásným koupáním.
Ubytovaní
Apartmány s oddělenou dvoulůžkovou ložnicí a obývací místností s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
Bez stravy: vlastní strava. Snídaně: rozšířené kontinentální servírované snídaně (servírované v restauraci Jack's Place vzdálené 80 m od ubytování).

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.