STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Balaton

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Dominika, pobyt s rodinoučerven 2017

Děs ,hrůza,katastrofa!! Nejhorší dovolena co jsem zazila!! A bohužel ne jen ja

2/10
Kristyna, pobyt s přátelisrpen 2016

Mimo hotel hodnotim vse pozitivne. Oblast nedoporucuji pro rodiny s detmi. Je zde spousta diskotek

6,9/10
Roman, pobyt s rodinousrpen 2015

Celkově zájezd hodnotím kladně a určitě bychom někdy příště letěli zas.

7,1/10
Lucie, pobyt s rodinousrpen 2015

6,3/10
Milena, pobyt s rodinousrpen 2015

6,8/10
Dominiksrpen 2015

5,9/10
Mirek, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Celkový dojem z hotelu velmi špatný...jinak okolí a pláž pěkné

4,8/10
Hana, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

7/10
Luckačervenec 2015

7,5/10
jana, pobyt s partnerem/koučerven 2015

6,4/10

O hotelu

Balaton

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu a prádelnu. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a ústřední topení. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, plážový volejbal, minigolf a jízda na koni. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jet ski, jízda na banánovém člunu a plachtění. Hosté mohou v objektu využívat skvělé vybavení a služby, do kterých patří i mnoho sportovních aktivit, jako je například stolní tenis a bowling. V hotelu je také wellness zóna s masážemi. Je tady také diskotéka. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v hotelu použít Visa.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.