STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Koral

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry, Sveti Konstantin

Recenze

Lenka, pobyt s rodinousrpen 2022

Vše perfektní, velký výběr chutných jídel, několik pláží na výběr, nejbližší do 10 minut pěšky, naprostá spokojenost.

9/10
Pavla, pobyt s rodinousrpen 2022

Jeli jsme krásným luxusním dvoupatrovým autobusem. Každý měl obrazovku na sedadle, která při zpáteční cestě nefungovala. Byl klimatizovaný a vcelku pohodlný. Řidiči sympatičtí. Jedinou výhradu mám k rychlé jízdě. Rychlá až zběsilá jízda, při které se těžko dalo spát. Přesýpali jsme se ze strany na stranu, občas padali i věci. Nevím, zda řidiči honili čas nebo z jakého důvodu jeli tak rychle. Bála jsem se.

6,7/10
Nella, pobyt s rodinouzáří 2021

4,3/10

O hotelu

Koral

Neoficiální popis ubytování

O ubytování

Pohodová atmosféra rodinného hotelu, místo s velkým bazénem zasazené do zelené zahrady, kde najdete svůj klid. Těšit se můžete na speciality místní kuchyně.

Poloha a popis

Hotel se nachází 500 m od písčité pláže, která je obklopena malým zálivem. Rodinný hotel, v jehož zázemí se nachází velký bazén a příjemná zelená zahrada, která přímo vybízí k lenošení. Poblíž hotelu je dostatečný výběr restaurací, obchodů a supermarketů.

Pokoje

Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, TV, minibarem (na vyžádání), telefonem, či bezpečnostní schránkou. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá klimatizace. V nabídce ubytování máme jedno či dvoulůžkové pokoje v patře, samostatnou kategorii dvoulůžkových pokojů v přízemí, případně si můžete vybrat studia nebo apartmán pro 4-5 osob. Pokoje v patře mají balkón s výhledem na bazén se zahradou nebo do klidného parku. Původní jednoduše vybavené dvoulůžkové pokoje v přízemí jsou s terasou.

Služby hotelu

V ceně ubytování mohou hosté využívat velký hotelový bazén, kde je oddělená dětská část, vč. lehátek. Jistě využijete i možnost připojit se bezplatně k Wi-Fi v blízkosti recepce, na pokoji pak za příplatek. Pokud budete chtít pojmout dovolenou aktivněji, hotel nabízí možnost využít ping-pongový stůl, hotelové fitness, šipky, kulečník a další aktivity. Pro děti je v hotelu připravený i dětský koutek.

Stravování

Hotel Koral se pyšní domácí kuchyní a zeleninou ze své zahrady. Stejně tak víno pochází z rodinných vinic, servírují se také chutná vína ze známého vinařství v Melniku. Ubytování nabízíme s polopenzí nebo s programem ALL INCLUSIVE.
ALL INCLUSIVE PROGRAM
Jídlo:
Snídaně 7.30 - 10.00 hod., dopolední svačina 10.30 - 11.00 hod., oběd 12.00 - 14.00 hod., svačina: 15:00 - 16:00 hod, zmrzlinové pokušení: 16:30 - 17:30 hod., večeře 18:00 - 20:00 hod
Nápoje: nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje jako jsou točené pivo, bílé i červené víno nebo tvrdý alkohol jsou servírovány denně od 8.00 do 20.00. Bar u bazénu je otevřen od 10.00 do 18.00 hod.

Destinace

Z 378 kilometrů dlouhého bulharského pobřeží, lemovaného nádhernými písečnými plážemi, pro vás vybíráme vedle Zlatých Písků také letovisko Svatý Konstantin a Helena. Zde se můžete těšit na luxusní hotely s programem ULTRA ALL INCLUSIVE, na služby našich českých delegátů a hlavně na všeobecnou bulharskou letní pohodu.

Letovisko Svatý Konstantin a Helena je především klidným místem s rovinatým terénem a písečnými plážemi. Než jednu dlouhou písečnou pláž, které znáte ze Zlatých Písků, zde najdete několik spíše menších členitých pláží. Pozvolný vstup do moře oceňují rodiny s dětmi. Letovisko se nachází přibližně 10 km severně od Varny, třetího největšího města Bulharska. Svůj název nese podle blízkého kláštera z 16. století, který můžete navštívit. Nejstarší přímořské letovisko bylo vybudováno v překrásném přírodním parku s listnatými stromy. Oblast Svatý Konstantin a Helena je také oblíbené lázeňské městečko s termálními prameny a nabízí potřebnou infrastrukturu pro cestovní ruch (pošta, lékárna, zdravotní středisko, policejní stanice). Diskotéky, bary a noční kluby byste zde ale hledali marně. Toto místo tedy doporučujeme především rodinám s dětmi a také všem, kdo hledají klid pro svůj letní odpočinek.

V letošní nabídce najdete opět hotel Astor Garden 5*, který jste si v loňské sezóně velmi oblíbili. K němu přidáváme v těsném sousedství nově postavený hotel AquaHouse Hotel & SPA 5*. Oba hotely představují vysoký standard v kvalitě, na který si rychle zvyknete. Vedle toho můžete zvolit i hotel Koral 4*. Kompletní nabídku hotelů a variant zájezdů najdete na webu experitour.cz. Volba je jen na vás a my vám s ní rádi pomůžeme.

Nejjednodušší cesta k objevování krás a zajímavostí bulharského pobřeží vede přes nabídku našich fakultativních výletů. Ty si snadno objednáte přímo v místě pobytu a provázet vás po nich bude zkušený český průvodce. Za zmínku i vidění rozhodně stojí starobylé městečko Nesebar, které je součástí světového dědictví UNESCO a zcela právem se pyšní přezdívkou "perla Černého moře". Mezi nezapomenutelné poznávací výlety patří i ten na Mys Kaliakra, úchvatný a místy až 70 metrů vysoký útes, ke kterému se váže poutavá historie. Pro rodiny s dětmi je výbornou volbou návštěva delfinária ve Varně. Děti si užijí show s delfíny a rodiče se můžou těšit na následnou prohlídku historického centra města. Milovníci vodních radovánek ocení plavbu lodí podél pobřeží s jedinečnou možností koupání i rybaření. Kromě případného úlovku na vás na palubě čeká občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a výborného oběda. Více informací o fakultativních výletech najdete v detailu vybraného zájezdu zde na webových stránkách.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.