STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sea Breeze

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kefalonie, Lixouri - Xi

Recenze

Bedřich, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

5,7/10
Alena , sám/ačervenec 2018

Ostrov Kefalonia celkově moc hezký, zelený, krásná voda a pláže. Bezpečný, čistý, dá se krásně projet autem. Hotel čistý, ale staré vybavení, pro nenáročné klienty na přespání dobrý. Asi bych nedoporučila pro děti, jelikož tam pro ně není žádná atrakce a vybavení (kromě všude přítomných koček, které jsou po celém ostrově).

7/10
Kája, pobyt s rodinoučerven 2015

6/10
Hana, pobyt s partnerem/koučerven 2014

S dovolenou jsem spokojená, jak s úrovní hotelu a domluvou s personálem, tak s vybavením v okolí. Překvapilo mě, že Kefalonie je poměrně málo turistická, myšleno malá jazyková vybavenost místních (jinde je opravdu větší), málo popisů v latince a příjemné ceny v obchodech. Doporučuji ostatním, co přemýšlejí nad dovolenou v Řecku. V Lixouri byl klid, příjemné koupání, snadná přeprava trajektem do hlavního města, odkud dále autobusem po ostrově. Hotel velice čistý, uklizený, hezké posezení na zahradě, kde byla k dispozici wifi, my ji chytli při štěstí na terase:-) Vařili jsme si sami, nádobí a vybavení plně dostačující.

6,8/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

My jsme byli spokojeni moc se nám líbilo a určitě bych doporučovala všem.

6,5/10
Jana Princová, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Kefalonie je velice krásný ostrov se spoustou krásných míst, která jsem v hodnocení nestačila popsat, protože bylo málo prostoru, pokud chcete upoutat museli byste vložit nádherné západy slunce u Kipoueronu, pěšky procházkou do vesničky Kounopetra-vyčnívající skála z moře,při dobré viditelnosti-Zakynthos, naopak s Fiskarda-Lefkada.Nádheru národního parku v pohoří Aenos a ty úchvatná "panoramata" z nejvyšší hory - 1627m, Přístav Fiskardo za návštěvu rozhodně stojí, stejně tak Asos s pevností z roku 1593-chránila obyvatele před piráty. Jediné co mi pokazilo trochu náladu, byla jeskyně Melissani-vstup 7eur a jízda na lodičce spočívala v cca 30m, zato Dračí-Drogarati-super, nádhera stojí za to ,doporučuji všem-vstup 5euro, návštěva výroby proslulého vína Robola nedaleko nádherného kostela Agios Gerasimou, s možností nákupu vynikajícího vínka.Mnoho dalších krásných míst nejen v okolí Lixouri, oblasti Lassi - hezké pláže oblázkové,ale hodně veselé-vhodná pro milovníky ruchu. Děkuji - krása.

7,9/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

6,7/10
Vratislav, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

7,1/10

O hotelu

Sea Breeze

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
  • Výhodná poloha přímo u pláže
  • Výhled na moře
  • Příjemná atmosféra
Poloha
Vilka stojí na oploceném pozemku bezprostředně u moře a malé divoké pláže. Po místní komunikaci se podél moře dostanete ke komplexu Apolafsi, a dále na krásnou písečnou pláž Lepeda. Cestou budete míjet další divoké písečné pláže. Do centra Lixouri, kde jsou obchody a taverny, se dostanete pohodlnou chůzí za necelých 10 minut.
Vybavení a služby
Hezká a udržovaná zahrada s trávníkem a květinami s možností příjemného zastíněného posezení s výhledem na moře. Hosté mohou zdarma využívat bazén, vč. lehátek a slunečníků v nedalekém komplexu Apolafsi.
Ubytovaní
Studia jsou v prvním a druhém patře a mají z balkónů okouzlující výhled na moře. Studia jsou vybavena sprchou, WC, TV, balkónem, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky) a klimatizací (za příplatek). Přistýlka je formou třetího řádného lůžka. V ubytování není možnost vyžádat dětskou postýlku.
Výběr konkrétního čísla pokoje
  • 1. patro: studio č. 8 s výhledem na moře
  • 2. patro: studia č. 1 & 2 s výhledem na moře, studio č. 5 s bočním výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.
Stravování
Bez stravování. Doporučujeme připlatit si bohatou snídani podávanou formou bufetu v komplexu Apolafsi (vzdálenost cca 350 m, 5 minut chůze). Na místě je možné objednat také obědy a večeře, které jsou servírované a vybírají se z jídelního lístku. Jídlo si můžete vychutnat v restauraci nebo na terase s okouzlujícím výhledem na moře.
Pláž
Malá divoká pláž je bezprostředně před vilkou. Po místní komunikaci podél moře se dostanete na krásnou pláž Lepeda, cestou budete míjet další divoké písečné pláže.
Vzdálenosti
Malá pláž: cca 20 m
Pláž Lepeda: cca 1,4 km
Centrum Lixouri: cca 600 m
Slevy pro děti
1 DÍTĚ VÝHODNĚ = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA a k tomu zlevněnou letenku a transfer
1 dítě do 18 let na přistýlce (3. lůžko, bez stravování) platí pouze 9990 Kč (10/11 nocí). Akci DÍTĚ VÝHODNĚ lze využít při objednání First Minute zájezdu nejpozději do 31. 3. 2024. Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit. Nevztahuje se na zájezdy Last Minute.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha - Kefalonie - Praha včetně poplatků letecké dopravy, transfery v destinaci, 10x nebo 11x ubytování, stravování dle popisu, služby delegáta CK
Volitelné doplatky
cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
klimatizace: cca 8 €/den (platba na místě)
Cena kombinovaných zájezdů zahrnuje
22x ubytování, stravu dle popisu, dopravu autokarem, lodní lístek do 4lůžkové kajuty na trajektu, jednosměrnou letenku včetně leteckých poplatků, transfery v destinaci, služby delegáta TRAVEL FAMILY.
Dětské ceny a slevy na přistýlkách se u kombinované dopravy neposkytují.
Volitelné doplatky u kombinovaných zájezdů
cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
klimatizace: cca 8 €/den (platba na místě)
lodní lístek do 2lůžkové kajuty na trajektu: 1500 Kč/osoba
lodní lístek do 3lůžkové kajuty na trajektu: 1300 Kč/osoba

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.