STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Caribbean World Monastir

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Pavel Vycpálek, pobyt s partnerem/kousrpen 2023

Zájezd byl absolutní propadák !!!! Již nikdy více.

4,1/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2014

6,1/10
Naděžda, pobyt s rodinoukvěten 2014

Měla jsem velké obavy z pobytu z později přečtených recenzí, jejichž negativní postoj považuji za více než nepřiměřený. Pobyt byl velice příjemný, velice se líbil i mému osmiletému vnoučkovi. Tobogány, příjemné čisté prostředí, dobré jídlo, vstřícní obsluhující čísníci. V neposlední řadě musím pochválit animátory, ti byli skutečně jedineční. Trochu mě zklamala pouze pláž s mořem, kde se vyskytovaly řasy. Ty se ale vyskytovaly při vstupu do moře, čtyři dny bylo ale moře čisté.Ale tak už to v Tunisku bývá. Jediným rušivým elementem byla národnostní skupina Rusů, kteří si brali jídlo i na pokoj a poté nechávali zbytky jídla v chodbě ubytovacích prostor, což bylo skutečně nechutné. Poukazuji na tento nedostatek, aby byla učiněna náprava, což bude jedině ve prospěch tohoto hotelu. Příští rok bych se chtěla do tohoto zařízení vrátit znovu.

7/10
Barbora, pobyt s rodinoučervenec 2013

7,6/10
Jitka, pobyt s rodinoukvěten 2013

Hotel určený výhradně ruské klientele, na což jsme nebyli upozorněni. S nimi strávit příjemnou dovolenou nelze. Pro bližší popis situace mně chybí adekvátní slušné výrazy. Úžasní animátoři, kteří se opravdu snažili.Jezdíme vždy na all inclusive, ani v Tunisku jsme nebyli určitě poprvé a je to nejhorší, co jsme zažili. Rozhodně neodpovídá 4 hvězdám. Mám srovnání z cca 15 obdobných dovolených, a to i v těchto destinacích. Určitě do Tunisu už nikdy nepojedeme.

6,8/10
David, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Hotel velice pěkný, animační programy pestré a zábavné, jídlo velice chutné a hlavně každý den jiné, pláž byla velikým zklamáním,špinavá,neuklizená. Nedoporučuji jezdit přes cestovní kancelář Tjaereborg, delegátka byla dost nepříjemná a vše jsme si museli zařizovat sami, lety nelítali jak měly, jak tam tak zpět, takže dost nepříjemné zmatky.

7,8/10
Petra, pobyt s přátelizáří 2011

Vyborna volba, mohu jen doporucit.

9/10
Eva, pobyt s rodinoučervenec 2011

5,6/10
Leona, pobyt s rodinousrpen 2011

7/10

O hotelu

Caribbean World Monastir

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tato prázdninová vesnice pochází z roku 1986. Komplex má 614 pokojů. Areál má celkem 4 vily/domy. Po příjezdu do komplexu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přístup k internetu ve společných prostorách hostům umožňuje zůstat v kontaktu se světem. V prázdninové vesnici se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje telefon a televize. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Komplex hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis, hru boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelbu. Za poplatek je jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, jízda na kajaku a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a jízda na katamaránu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, bowling, gymnastiku, aerobik a házenou, za poplatek je kulečník. Prázdninová vesnice nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak saunu a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.