STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Balmoral

7/10
7/10

Španělsko, Pevnina, Andalusie, Costa del Sol, Benalmadena

Recenze

Nikol, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

Hotel byl hezký, zasloužil by víc než dvě hvězdičky. Lokalita krásná, vše při ruce. Cestovka byla trochu zvláštní, v papírech matoucí údaje, odjezd nebyl moc dobře zorganizovaný.

6,5/10
Alexej, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

7,9/10

O hotelu

Hotel Balmoral

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1970. Hosté mají celkově k dispozici 210 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti. Jízdní kola lze nechat v úschovně kol. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, basketbal, minigolf a golf. Za poplatek je tenis. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, kulečník a aerobik, za poplatek je šipky. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, kosmetický salon, masáže a solárium. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat polopenzi a plnou penzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.