STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Papi

8/10
8/10

Španělsko, Pevnina, Costa Brava a okolní letoviska, Malgrat de Mar

Recenze

Niki, pobyt s partnerem/koučerven 2017

7,1/10
Martina, pobyt s rodinoučervenec 2014

Báječná dovolená, strava dobrá, animační programy dobré (David český animátor byl moc prima), hotel kousek od moře, delegátka Sylvie byla super

8,4/10
František, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Velmi podařená krásná dovolená. Vše odpovídá zvolené kvalitě služeb. Příjemné prostředí kousek od rušnější části De Maru. Jediné co bych zmínil je strmější rychlý vstup do moře.

7,8/10

O hotelu

Papi

Neoficiální popis ubytování

Popis

Částečně zrenovovaný hotel, který patří k nejoblíbenějším hotelům se nachází v první linii - přímo u dlouhé promenády s obchody, kavárnami, restauracemi a bary. K pláži cca 80 m od hotelu se dostaneme podchodem pod lokální tratí. Nabízí služby na dobré úrovni pro všechny věkové kategorie. Recepce s menší halou, společenská místnost s televizí, místnost pro zavazadla, klimatizovaná restaurace, bar , velký bazén s terasou na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, menší bazén pro děti a bazének s vířivkou na terase hotelu. Pláž cca 80m, centrum cca 100m.

Služby a zařízení: velký bazén s terasou, brouzdaliště, bazének s výřivkou, lehátka a slunečníky zdarma, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, klimatizace, miniclub, animace, recepce, restaurace.

Za příplatek: dětská postýlka, jacuzzi, trezor, biliard, videohry





Pokoje

Ubytování je v moderních, pěkně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC), telefonem, klimatizací, TV, trezorem. Výměna ručníků každý den.





Stravování

Polopenze je podávána formou švédských stolů. Možnost přikoupit plnou penzi.



Poloha
nedaleko pláže
Vybavení
recepce, TV místnost, bar, restaurace, internet, bazén, dětský bazén, dětský koutek, animační programy
Pokoje
Dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek - vybavení: vlastní sociální zařízení, trezor (za poplatek), klimatizace zdarma, televize, telefon, balkon, wi-fi

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.