STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Tropics

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sveti Vlas

Recenze

Aleš, pobyt s rodinouzáří 2012

Výborná dovolená pro rodinu, pozor však na bulhaské řidiče, jsou bezohlední, i v turistických centrech jezdí velmi rychle. Jízda v MHD levná, ale vhodná pro otrlé povahy, s kočárkem pouze mimo špičku, lidé jsou i zde bezohlední. Taxi je levné a je jich spoustu. Chodníky a silnice v hrozném stavu. Všechno ostatní je však skvělé, i když se jedná o dražší část Bulharska, tříčlená rodina se zaplacenou pouze snídaní utratí za 8 dní za obědy, večeře, pivo, víno, nápoje kolem 300 euro. V blízkosti nová marina, nové, moderní resorty, docela fajn procházky a hlavně výborné pláže, pozvolný vstup do moře, jemný písek, plážové bary. U barů bývá celkem slušné WC (zpoplatněno), jít na TOI jsem neměl odvahu. Delegátka sympatická, dostupná, informovaná, informujte se však, zda nemáte mezipřistání v Ostravě. Prodlouží cestování letadlem o dvě hodiny a další start a přistání, což je s dětmi malá katastrofa. To je asi jediný důvod, proč budeme příště uvažovat o jiné dovolené, pokud se toto nezmění.

7,3/10
Bety, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

9,3/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Velmi pěkná dovolená. S partnerkou jsme velice spokojeni a kromě malého výběru jídla k snídani nemáme vůbec žádné výtky. Určitě bych tuto dovolenou doporučil známým. Se slečnou delegátkou jsme byli také spokojeni.

8,5/10

O hotelu

Tropics

Neoficiální popis ubytování

STRUČNÉ INFORMACE
Vzdálenost od letiště: 45 km Nejbližší město: Sveti Vlas (500 m) Typ pláže: písčitá Vzdálenost od pláže: 100 m
Popis
Hotel dostupný na vyžádání. Hotel nabízí recepci, hlavní restauraci, bar, venkovní bazén s dětskou částí, prádelna, parkoviště, půjčovna motorových vozidel a wifi internetové připojení. Hotel je vhodný pro nenáročnou klientelu.
Poloha
500 m od centra města Sveti Vlas, 45 km od letiště Burgas
Pláž
Písčitá pláž se nachází 100 m od hotelu, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma, na pláži nejsou k dispozici
UBYTOVÁNÍ (standardní pokoj)*
Balkon, klimatizace, TV/SAT, lednice, trezor, telefon, koupelna se sociálním zařízením, vysoušeč vlasů Možnost zapůjčení žehličky * CK upozorňuje, že každý hotel nabízí ubytování v několika kategoriích pokojů, které se vzájemně liší vybavením, polohou, standardem, cenou atd. Popisky pokojů se týkají pokojů typu standard, pokud tomu není uvedeno jinak. Pro detailní popisek a cenovou kalkulaci jednotlivých typů pokojů, se obraťte přímo na naši CK nebo Vašeho prodejce.
STRAVA
Ultra all inclusive: snídaně, obědy a večeře formou otevřeného bufetu, občerstvení v průběhu dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje zdarma, za poplatek importované nápoje, nápoje v láhvích, veškeré nápoje po 22:00 *All inclusive je nabízeno pouze v termínech 15.5.-23.6.2023 a poté 3.9.-30.9.2023
SPORT A ZÁBAVA
Venkovní bazén, jacuzzi
SLUŽBY ZA POPLATEK
Prádelna, parkoviště, půjčovna motorových vozidel
PRO DĚTI
Dětská sekce v bazénu, hřiště, dětské židličky v restauraci, dětské postýlky za poplatek

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.