STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Belitsa

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Jana, pobyt s rodinousrpen 2022

9,1/10
Kateřina, pobyt s rodinoučervenec 2022

7,5/10
Markéta , pobyt s rodinoučerven 2019

6,5/10
Lenka , pobyt s rodinoučerven 2019

8,6/10
Jan, pobyt s rodinoučerven 2019

pokud někdo zaručí že na hotelu nebude ubytována znova nějaká škola která odmítá spolupracovat s kýmkoliv a dělá zde pouze bordel a znepříjemňuje pobyt komukoliv v hotelu tak bych tento hotel jako rodinný doporučil jídlo není úplně nejpestřejší nicméně je to spíš domácí forma stravy míchané nápoje jsou omezeny na kombinaci gin vodka a rum tequila z místních lahví pokoje jsou čisté hotel je rovněž neskutečně čisté je to víc než dobře srovnatelné s našimi tříhvězdičkový mi hotely.

8,4/10
Iva, pobyt s přáteličerven 2019

vše bylo v naprostém pořádku

9,6/10
Kateřina, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

7,5/10
Vladimír, pobyt s rodinoučervenec 2018

10/10
Lenkačervenec 2018

8,3/10
Jan, pobyt s rodinoučervenec 2018

6,5/10
Mia, pobyt s rodinoučerven 2018

Do hotelu se vracíme každý rok v červnu a srpnu s vnučkou, je vhodný pro děti, blízký k moři a je nám tu celý týden fajn. Doporučuji všem co hledají obyčejnou dovolenou, kde se na nic nehraje.

7,9/10
Markéta, pobyt s rodinousrpen 2017

Doporučuji.

7,5/10
Marie, pobyt s rodinousrpen 2017

Skvělé místo i hotel pro rodinnou dovolenou. Vše, co potřebujete, nakoupíte za solidní peníze v okolí, nic moc bych si s sebou nebrala. Výborná bulharská kuchyně, skvělé animační programy v češtině. Doporučuji.

7,3/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2017

Naprostá spokojenost a zvláštní poděkování patří pro delegátku od CK.

7,7/10
Marie, pobyt s rodinoučerven 2017

Je to bezvadné místo na rodinnou dovolenou - takové sídliště a za ním je moře. :o)

7,9/10
Šárka, pobyt s rodinoučerven 2017

7,9/10
Ivana, pobyt s rodinoučervenec 2016

Hotel bych doporučila, ale bez jídla.

7,1/10
Marie, pobyt s rodinoučerven 2016

Vše bylo tak jak jsme si přáli a představovali - jsme v Primorsku několikátý rok a toto byl nejlepší hotel.

7,9/10
Zuzana, pobyt s rodinousrpen 2015

Jediné co musím opravdu vytknout je delegátka CK. Jedna velká katastrofa, kdybych tam už jednou nebyla a neznala okolí tak jsme opravdu v háji a nedostaneme se nikam. Špatně mluví, artikuluje a každý dotaz ji vyloženě obtěžuje. A když už jej zodpoví tak tak, že kdo není místní nemá tušení kam ho vlastně posílá.. no děs běs. Jinak úžasná dovolená v krásném prostředí.

6,6/10
Zuzana, pobyt s rodinoučervenec 2015

6,8/10
Kristýna, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

5,8/10
Jarmila, pobyt s přáteličerven 2014

5,9/10
Petr, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

6,3/10

O hotelu

Belitsa

Neoficiální popis ubytování

Kladné stránky

bazén s dětskou částí
výtah
blízko centra

Názory klientů

"V letošním roce jsme na naší dovolenou vyrazili s cestovní kanceláří CK. Cílem dovolené bylo bulharské Primorsko.
Celou dovolenou musím hodnotit na výbornou. Byli jsme spokojeni jak s ubytováním, tak s celkovou atmosférou v Primorsku. Užili jsme si moře se všemi jeho podobami, ochutnali spoustu bulharských specialit a podnikli výlety do okolí, např. do historického městečka Nessebar. Rozhodně se do Bulharska ještě vrátíme. Děkujeme cestovní kanceláři za zprostředkování
naší skvělé dovolené.
manželé Jančovi"

Hotel BELITSA

Hotel Belitsa *** , který prošel rekonstrukcí, je situován v klidné části oblíbeného letoviska Primorska. Hotel obklopuje rozlehlá udržovaná zahrada s dětským hřištěm. Krátkou procházkou se dostanete k nejznámější pláži Primorska, pláži Perla. Nebo můžete relaxovat u hotelového bazénu, kde jsou pro vás lehátka a slunečníky zdarma. Hotel doporučujeme rodinám s dětmi a všem, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou.

Pokoj pro 2 osoby (P2)

standardně vybavený, se dvěma lůžky nebo manželskou postelí s možností přistýlky. Součástí je sociální zařízení, sprcha (některé sprchy jsou bez okrajové hrany), mini bar, TV, telefon, klimatizace (zdarma). Balkon s posezením, orientace na bazén nebo do zahrady. Dětská postýlka na ověření za poplatek.

Vybavení hotelu

vstupní hala s recepcí, restaurace á la carte, hotelová restaurace, výtah, lobby bar, bar u bazénu, dětský koutek a dětské hřiště, tenisové kurty (za poplatek), trezor (za poplatek), wi-fi na recepci zdarma.
Bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Vzdálenosti

severní pláž 350 m, centrum 300 m, aquapark 400 m, letiště v Burgasu 50 km.

Stravování

all inclusive.

Pláž

severní a jižní písečná pláž, obě pláže mají pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Zábava a sport

vodní sporty na pláži za poplatek, aquapark, fakultativní výlety, večerní bohatý život, bary, taverny, restaurace, obchůdky se suvenýry a tradiční výrobky. Autobusové spojení do Sozopolu, půjčovny aut, kol a skútrů.

ALL INCLUSIVE program: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní
i zahraniční výroby v době od 10:00 - 22:00 v hotelové restauraci nebo v lobby baru. Pozdní snídaně v hotelové restauraci a odpolední snack v lobby baru. All inclusive program nezahrnuje: alkoholické a nealkoholické nápoje po 22:00, alkoholické a nealkoholické nápoje v baru u bazénu.

Destinace
Proč právě Primorsko?

Primorsko je menší a stále rozvíjející se město, které je považováno za moderní turistické letovisko. Má dvě písečné pláže, které byly oceněny Modrou vlajkou pro svou čistotu. Najdete zde spoustu obchůdků, kaváren, barů, resturací a pizzerií. Ti co milují zábavu v kteroukoliv denní i noční hodinu doporučujeme Primorsko pro své vyhlášené diskotéky. Rodiny s dětmi pak ocení velký aquapark a pozvolná vstup do moře.

Vzdálenost od letiště: Burgas 60 km.

Pláž: dvě pláže. Severní má bouřlivější moře s většími vlnami a některé okrajové části jsou vyhrazeny pro nudisty. Oproti tomu Jižní má moře klidnější a je ideální pro rodiny s dětmi či neplavce. Vstup do moře je pozvolný i několik metrů od břehu.

Moře: azurové, na večer šedobílé.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, aquapark, půjčovny aut, kol a skútrů. Bohatý večerní život, fakultativní výlety, dobré spojení autobusem do Sozopolu.

Ubytování: ubytování v soukromí s vlastním stravováním v restauracích nebo si můžete koupit polopenzi už v ČR, hotel se snídaní.

Váš delegát: Žoro

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.