STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Houda Golf Beach & Aquapark

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Monastir

Recenze

Zdeněk, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

7,9/10
Zdeněk , pobyt s partnerem/kousrpen 2022

7/10
Nina, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

6,4/10
CONG, pobyt s rodinouzáří 2019

Nejezdíte když nemusíte, za ty penize jsem jsi jisty mužete sehnat lepší, a příjemnější dovolena

3,6/10
ALENA, pobyt s rodinousrpen 2019

6,4/10
Kateřina, pobyt s rodinousrpen 2018

Ráda prominu chaos v jídelně při stravování, kdy co chvíli nebylo nádobí či jídla obsahující maso....i dotěrnost různých prodejců mimo areál hotelu a ráda bych sem ještě někdy na dovolenou zavítala....s dětmi úplně super!

8,6/10
Marketa, pobyt s rodinousrpen 2018

Nenarocna dovolena

6,1/10
Jiří, pobyt s rodinoučervenec 2018

Naprosté sklamání. Vyhozené peníze. Nejezděte tam.

3,4/10
Tereza, pobyt s rodinousrpen 2017

NEDOPORUCUJI!!!!!!!!

4,4/10
RENATA, pobyt s rodinoučervenec 2017

Dovolená mě moc nepotěšila.Z Tunis do Monistar autobusem cesta byla peklo.Jeli jsme 3a půl hodiny,což nás zaskočilo a v autobuse moc vedro. .Dovolenou bych doporučila více pro děti než starší lidi,které si musí ráno dříve přivstat ,aby si našli a zabrali zavčas lehátko u moře či pláže.Kolem moře chodí otravný Tunisané ,který vám nabízí osušky a korálky a nemají k tomu povolení a když je načape policie dá jim pokutu.Moře kde nenajdete škebličky a dlouhou pláž a čistotu.Stačilo by více nezaměstnaných Tunisanů zapojit kolem pláže na úklid a hned by byli hezčí pláže.

5,8/10
Tony K, sám/ačerven 2017

Sam pracuji v hotelnictvi 32 let,v soucasne dobe pracuji pro managerskou spolecnost, ktera mne vysila do "problemovych hotelu" takze trpim "profesionalni deformaci". Jak jsem uvedl nejslabsi clankem pobytu byla recepce a restaurace, ne personal, ale jeho vedeni, nikde jsem nevidel "stare mazaky", kteri by jim poradily.Dale restaurace nebyla ocividne dostatecne vybavena, pribory, sklenickami a nadobim, muselo se tam dlouho cekat. Organizace vydeje pokrma a napoju byla absolutni katasrtofa, [v hotelovem dotazniku, jsem zanechal svuj kontakt a doporuceni ohledne reorganizace]. Vydej napoju probihal v malem okenku, ktere vyvollo vzpominky na pionyrsky tabor a ne mezinarodni hotel. Jinak housekeeping, portyri, uklid a hlavne animatori vse zachranili.

8,1/10
Vladimir, pobyt s rodinoučerven 2017

8,1/10
Martina, pobyt s partnerem/koučerven 2017

Pobyt vhodný pro nenáročnou klientelu. Žádný komfort nečekejte. Pobyt nám hodně znepříjemnili rusové a otravní prodejci kolem hotelu, kteří nás pěkně očesali hned první den.

6,6/10
Roman, pobyt s rodinousrpen 2016

5,8/10
Miroslav, pobyt s rodinoučerven 2016

8,7/10
David, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

Jako mladý pár jsme zde byli maximálně spokojení! :)

7,5/10
Dagmar, pobyt s rodinoučerven 2014

Je to obrovský hotelový komplex, který byl pěkný, čistý a dobře vybavený. Pokoj se mi velmi líbil (byl patrový - nahoře spal syn, bylo to dobré uspořádání), vybavení standardní - postel, skříň, pěkná koupelna - čistá, i když nesla známky opotřebení. Balkon s výhledem na ostatní okolní hotely. S výběrem jídla jsem byla velmi spokojena, každý den jsme ochutnali něco nového a i pro syna nebyl problém nalézt vhodné jídlo. Co mě osobně velmi vadilo, ale to personál neovlivní, je chování některých turistů, kteří vysloveně plýtvali jídlem. Nosili si obrovské porce čehokoliv a pak to zůstávalo ležel nedojedené na stole. Bylo pak nutné chvíli počkat než personál doplnil bufet. Personál byl velmi milý a přátelský. Bazénů je u hotelu několik - nám nejvíc vyhovoval s tobogány. U centrálního bazénu bylo narváno a velký hluk. Pláž každý den uklízeli, moře bylo teplé a někdy ne moc čisté, ale jindy to bylo docela dobré. Okolí není nic moc, ale je tam možnost výletů jak od CK, tak od hotelu.

7/10
Karel, pobyt s rodinoučervenec 2013

Nejsme nijak nároční, cestovali jsme se dvěma dětmi 5 a 8 let. Byli jsme spokojení, vyžití pro děti výborné. Čistota v hotelu byla velmi slušná. Mimo hotel to je s čistotou a pořádkem všelijaké, jako ostatně ve všech podobných zemích. Pokoj jsme měli, velmi skromný, s nedostatečným úložným prostorem. Jídla dostatek, velký výběr. Vyberou si i malé děti.

7/10
Josef, pobyt s rodinouříjen 2012

7,4/10
Alena, pobyt s rodinousrpen 2012

Celkově jsem byla spokojená, nechápu některé půřispěvatele, kteří si pouze stěžovali. Podlemého je všude něco pěkného aněco trošku kulhajícího za průměrem. Prožily js10 prima dní za krásného počasí, čistého moře (jen někdy při větším větru se na břehu nahromadila tráva z moře ale to se dalo přežít. Občas se ukázaly medůzy ale ty jsou víceméně všude. Mořebyklo podstatně čistší než jsme zažily např. vloni v Chorvatsku.Absolvovaly jsme také výlet na pirátské lodi i výlet v karavaně na velbloudech.Jsou to pro nás nezapomenutelné zážitky. Vynikající je rovněž letecké spojení za 2,5 hodiny jste na místě pomalu se ani nestačíte najíst. Byly jsme opravdu velmi spokojené jak s hotelem tak i s jeho obsluhou. Doporučuji všem bez rizdílu, nikdo nemohl říct, že se nemohl sportovně nebo společensky vyžít.

7,8/10
Eva, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Celkově moc hezká dovolená, bez problémů :-)

7,5/10
Blanka, pobyt s přátelizáří 2011

Byla jsem v tomto hotelu již potřetí (vždy po sedmi letech) a pokud nevím, kam a chci dobré služby all inclusive za velmi slušnou cenu, klidně sem pojedu znovu. Pro Tunisko hraje i snadná dostupnost, let trvá asi 2,5 hodiny a z letiště jsem v hotelu za 10 min. Snadno s odtud dostanete do Monastiru i do Sousse, třeba i kočárem s koňmi nebo taxíkem, obě města jsou stejně daleko (asi 10 min.). Personál hotelu je milý, pozdraví Vás česky, ale tady jejich znalost češtiny končí. Domluvíte se nejlépe francouzsky, to umí každý Tunisan, mají francouzštinu povinně ve škole. Angličtina je dosti dobrá, němčina trochu horší, ale vždycky se nějak domluvíte. Fakultativní výlety nabízí jak cestovní kancelář, tak i hotel, je z čeho si vybrat. Já jsem lenoch, tento hotel mi maximálně vyhovuje, ale ani aktivnější hosté se tady určitě nenudí. Hotel je bezbariérový vhodný i pro handicapované osoby, které jej hojně využívají.

7,5/10
Renča, pobyt s přáteličerven 2011

Pro mladé lidi nedoporučuji vůbec, pro seniory nebo rodiny s dětmi pouze pokud máte hodně silný žaludek, nechcete se koupat v moři a spokojíte se s podprůměrem úplně u všeho. Dovolená v Tunisku mě hodně zklamala.

4,9/10
Dana, pobyt s rodinouzáří 2011

I když moře hrůza, dalo se užívat v bazénech a na skluzavkách. To bylo pro děti supr.

6,4/10

O hotelu

Houda Golf Beach & Aquapark

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento resort pochází z roku 1986. Objekt má 516 pokojů. Nacházejí se v 3patrové hlavní budově nebo v jedné z 2 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 4patrové. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V prázdninovém areálu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, ventilátor a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Komplex nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, paddle tenis, lukostřelba a nordic walking a za poplatek golf a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski a jízda na banánovém člunu. Resort nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, bowling, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, thalasso procedury a ájurvédu a za příplatek také masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla a dětská menu Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.