STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Riviera

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Port el Kantaoui

Recenze

Iva, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Byli jsem tam začátkem září a počítali jsme s tím, že personál bude už asi unavený. Příjemně nás překvapila obsluha restaurace a barů kde vše stíhali a navíc byli ochotní a milý. Narozdíl od recepce, kde byl pouze jeden skvělý portýr, ostatní byli asi brigádníci nebo co. Pán, který obsluhoval směnárnu by se u nás neuživil. Měli jsme štěstí i na obě delegátky, zvláště pak slečna co nás rozvážela transférem z letiště byla prostě skvělá. Co jsem slyšela od ostatních z okolních hotelů tak takové služby vůbec neměli. Na závěr musím potvrdit slova delegátky: Dovolená je taková jakou si jí uděláte.

8/10
Mirek, pobyt s rodinoučervenec 2019

Pochvala pro pořádající CK - rychle identifikovali hygienické problémy v nedalekém hotelu a klienty hned po příletu přesunuli do našeho hotelu a kdo chtěl úplavici za každou cenu, mohl se přesunout do původního cíle... :-) Celkově s dovolenou spokojenost. Na pláži u bazénů vzhledem k velikosti hotelu nebylo překvapivě nijak přeplněno. Jen v našem termínu (přelom července a srpna) je tu opravdu horko. :-)

7,5/10
Michaela, pobyt s rodinouduben 2019

9,4/10
Eva, pobyt s přáteliduben 2012

velmi pěkný hotel, ne luxusní, ale velmi čistý. jídlo super, alkohol hrůza. okolí je hezké, hlavně přístav. pláž i moře a bazén super.

8,5/10

O hotelu

Riviera

Neoficiální popis ubytování

Popis hotelu

Umístění

Hotel Riviera se nachází v luxusní turistické čtvrti Port El Kantaoui, cca 5 km od historického centra města Sousse, cca 35 km od letiště Enfidhi a cca 30 km od letiště v Monastiru. Nedaleko hotelu se nachází velký výběr obchodů, restaurací, barů a jiných atrakcí. UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje místní pobytovou taxu ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální výše pobytové taxy se vypočítává na 15 po sobě jdoucích nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Taxa je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž

Cca 150 m od hotelu Riviera se nachází široká a písečná pláž. Lehátka, slunečníky a matrace na pláži - zdarma, plážové osušky - k dispozici po zaplacení vratné zálohy 20 TND/osuška.

K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, výtahy, hlavní restaurace Le Palmiera, 2 restaurace a'la carte (italská a tuniská), 4 bary, včetně baru lobby baru, bar u bazénu a na pláži (otevřený v letní sezóně), maurská kavárna (za poplatek). V hotelu se nachází: 2 venkovní bazény, z nichž jeden má skluzavky (otevřené v určitých hodinách), brouzdaliště, krytý bazén (otevřený v zimní sezóně). Lehátka, slunečníky a matrace u bazénu - zdarma, plážové osušky - k dispozici po zaplacení zálohy. Pro děti: dětské hřiště a miniklub. Za poplatek: wellness salon (sauna, masáže, procedury), velká konferenční místnost, směnárna.

Internet

V lobby Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Catering

All Inclusive: brzké kontinentální snídaně (6:00-7:00), snídaně (formou bufetu v hlavní restauraci 7:00-10:00), pozdní lehké snídaně (10:00-11:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30). Lehké občerstvení v letní sezóně: v plážovém baru (12:00-14:30), v baru u bazénu (12:30-15:00) a pozdní občerstvení (15:30-17:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje v určených barech (10:00-24:00). 1x za pobyt možnost využití večeře v restauraci a'la carte (nutná předchozí rezervace).

Sportovní a animační program

Hotel Riviera organizuje denní i večerní animace pro dospělé a děti. Mimo jiné: aerobik a gymnastika u bazénu, živá hudba 2x týdně, vystoupení a show v hotelovém divadle), stejně jako mnoho atrakcí a her v miniklubu pro děti (4-12 let). Hosté mohou využívat také tenisový kurt (vybavení za poplatek), minigolf, stolní tenis, šipky. Za poplatek: kulečník, vodní sporty.

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Kvalitní 4* hotel Riviera, který se nachází u jedné z nejkrásnějších pláží v Port el Kantaoui a v těsné blízkosti mnoha atrakcí, které město nabízí. Chutné jídlo a četné animace zpestří Vaší dovolenou.


Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Tunisku obvykle trvá od 1. ČERVENCE do 31. SRPNA

Program


Den první
Odlety z ČR. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.

Víza

Občané České republiky mohou na území Tuniska vstupovat pouze s platným cestovním pasem.

Platnost cestovního dokladu musí být alespoň o 6 měsíců delší než plánovaný konec pobytu v Tunisku.

Čeští občané mohou vstoupit do Tuniska bez víza a mohou legálně pobývat až 3 měsíce od data vstupu.

Kromě toho je každý cestující (bez ohledu na věk) povinen předložit tyto DOKLADY:
hotelový voucher (ke stažení z e-mailu - voucher je zaslán na e-mailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odjezdem - voucher si prosím vytiskněte a před odjezdem uložte do telefonu).

Občan Tuniska nemůže být ubytován ve stejném pokoji s osobou opačného pohlaví, pokud tyto osoby nemají oddací list (který je třeba předložit na recepci hotelu).

Občané Tuniska MUSÍ využít celý balíček zájezdu (let + hotel), ubytování samotné bez zpátečních letů je nezákonné (hotel může odmítnout ubytování lidem bez letenek a voucherů).

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (výjimkou jsou klienti s programem All Inclusive) a další osobní výdaje.
UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje místní pobytovou taxu ve výši 4-12 TND/osoba/den.
U 2* hotelů je pobytová taxa 4 TND/os./noc.
U 3* hotelů je pobytová taxa 8 TND/os./noc.
U 4* a 5* hotelů je pobytová taxa 12 TND/os./noc.
Maximální výše pobytové taxy se vypočítává pro 15 po sobě jdoucích nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Pobytová taxa je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Některé atrakce a vybavení (zejména bazény, aquaparky a plážové/bazénové bary) mohou být dostupné pouze během hlavní sezóny.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.