STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Palmyra Golden Beach

6/10
6/10

Tunisko, Pevnina, Skanes

Recenze

Hanka, pobyt s přáteličervenec 2013

Před 3 lety jsem byla v sousedním hotelu se stejnou úrovní s All - a mnohem lepšími službami. Tento hotel bych nedoporučila nikomu. Celková úroveň neodpovídala 4* ale stěží 2*. Chcete-li zhubnout, prosím. Barmani byli líní, bez úplatku neobsluhovali - buď beze slov odešli nebo nás posílali k jinému baru - také většinou bez obsluhy. Pravidelně chyběli skleničky na pití, občas místo džusu napustili pouze sodu. Při obědě a večeři pravidelně zbyly po 10 minutách jen brambory či rýže, maso ani náhodou a nikdo ho nedoplnil. Když jsme se pokusili na někoho obrátit, nikdo nebyl ochoten komunikovat. O ovoci raději nehovořit. Při jakékoli reklamaci v hotelu - chybějící ručník, přikrývka,...nám bylo sděleno "ramadán, závtra". Bazén byl odpovídající, animátoři se snažili. Pláž byla solidní, moře téměř čisté.

4,4/10
Libor a Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

4,8/10
Rosta, pobyt s rodinousrpen 2012

Zakoupili jsme přes portál www.dovolena.cz od Student Agency s.r.o. a absolvovali jsme od CK Best Reisen zájezd do Tunisu –hotel 4* Primasol Golden Beach, v termínu 16.82012 až 23.8.2012. Tento hotel nám byl nabídnut na poslední chvíli z údajného důvodu plné obsazenosti námi požadovaného a i již uhrazeného hotelu SOVIVA Resort na který jsme podepsali i první smlouvu . Tento zájezd v hotelu Primasol Golden Beach reklamujeme z níže uvedených důvodů:

2,5/10
Takymoje, pobyt s rodinousrpen 2012

užil jsem si to

10/10
alena, pobyt s rodinousrpen 2012

NEDOPORUČUJI!!!!! PO JEJICH PŘEVRATU , SI TAM KAŽDEJ DĚLÁ CO CHCE A I UKLÍZEČKA SE SNAŽÍ DĚLAT SMĚNÁRNICI....

2,8/10
Tommy, pobyt s rodinoučervenec 2012

5,6/10
Petr, pobyt s partnerem/koučerven 2012

5,6/10
Petra, pobyt s rodinoukvěten 2011

10/10

O hotelu

Palmyra Golden Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel má 249 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.