STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Thalassa Mahdia

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Mahdia

Recenze

Ivana, pobyt s rodinouzáří 2023

5,3/10
Katarína, pobyt s rodinousrpen 2018

Thallassa Mahdia je hezký menší hotel a vše by bylo v pohodě, nebyť toho, že vedení hotelu jej otevírá taky pro veřejnost jako místní koupaliště (u zadního vchodu prodávají jednodenní vstupy - náramky). V hotelu je proto několikanásobně překročena kapacita - projevuje se to zejména u bazénu a lehátek (čistota a dostupnost). Hotel proto pro příští návtěvy rozhodně nedoporučujeme. Mahdia má v nabídce několik dalších a lepších hotelů, příšte tam. Pokud by se změnil přístup vedení tak by to byl prima hotel se skvělými službami.

7,7/10
Julie, pobyt s rodinoučerven 2016

Dovolenou hodnotím průměrně , moře jsem si užila, což byl i důvod, proč jsem jela už potřetí do Tuniska, ale příště už raději do civilizovanější destinace.

5,8/10
Klára, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Tento hotel rozhodně doporučuji. Jediné, co nám vadilo, byly znalosti naší delegátky. Slečna moc věcí nevěděla, spíše tedy vůbec nic a všechny problémy jsme si museli řešit sami. Informace, které nám podala o lokalitě a hotelu vůbec neseděli s realitou.

7,8/10

O hotelu

Thalassa Mahdia

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2002. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 233 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V resortu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, jízda na katamaránu, šnorchlování, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je pak jízda na kánoi. Prázdninový areál nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, bowling, gymnastiku, aerobik a házenou, za poplatek je kulečník. Komplex nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon, masáže a thalasso procedury, za příplatek pak saunu a parní lázeň. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.