STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Claire

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Acharavi

Recenze

Alena, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Z tohoto místa i ubytování jsme byla naprosto nadšená. Je zde velmi pozvolný vstup do moře a proto je místo vhodné absolutně pro všechny.

8,5/10
drahomírazáří 2017

9,4/10
Iva, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

6,2/10
Renata, pobyt s rodinouzáří 2015

ubytování - pěkné místo, nedaleko pláže - vybavení skromné milá, vstřícná paní delegátka negativa: - příjezd do studia o půlnoci - letadlo - uvítala bych teplý nápoj - aspoň čaj - raději než rádoby limonády podivné chuti

7/10
Denisa, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

S celkovým zájezdem jsem byla moc spokojená. Ubytování, okolí i doplňkové programy (výlety, zapújčení různých dopravních prostředkú), restaurace, obchody hodnotím velmi kladně. Na dovolené jsem byla v září a teploty celý pobyt nad 30°, moře okolo 25°, na plážích skoro žádní lidé, takže doporučuji jet určitě mimo sezónu! Celkově hodnotím velmi kladně.

7,1/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2011

Apartmány jsou vhodné spíš pro rodinu s dětmi nebo seniory, mladí lidé toužící po zábavě budou možná zklamáni.

6,9/10

O hotelu

Claire

Neoficiální popis ubytování

Popis
Příjemná jednopatrová vilka Claire se nachází v klidné části oblíbeného letoviska Acharavi (Korfu, Řecko) pouhých 70 m od pěkné písečně oblázkové pláže. Dům je umístěný v hezky udržované oplocené zahradě. V nedalekém okolí se nachází spousta obchůdků, taveren nabízejících místní řeckou kuchyni, restaurací s mezinárodní kuchyní, kaváren a barů. Městečko Acharavi uspokojí nejen milovníky nočního života, ale také sportovně založené klienty. Široká nabídka vodních atrakcí na pláži (za poplatek). Rovněž možnost zapůjčit si automobil či skútr a poznávat ostrov po vlastní ose. Doporučujeme nenáročným klientům, kteří preferují ubytování v klidném místě, v těsné blízkosti pláže a zároveň i v dosahu živého letoviska.
Ubytovaní
Prostorná studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby) mají kuchyňský kout, lednici, klimatizaci na vyžádání (7 €/den), rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, koupelnu a terasu. Apartmány s možností až 3 přistýlek (max. obsazenost 5 dospělých osob) tvoří 2 oddělené místnosti a prostorná kuchyň, jsou umístěny v přízemí. Mají kuchyňský kout, lednici, klimatizaci na vyžádání (12 €/den), rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, koupelnu a terasu.
Stravování
Bez stravy: vlastní nebo v místních tavernách. Polopenze: možnost dokoupení polopenze v hotelu Marie

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.