STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Gergana

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Kiten

Recenze

Dany, pobyt s rodinoučervenec 2014

Obávali jsme se No name volby, ale byli jsme naprosto nadšeni! Vše vyšlo dle našich představ. Skvělá dovolená!

8,2/10
Lenka, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Penzion bych doporučila,ale připravte se na jazykový boj s uklízečkou.

6,5/10

O hotelu

Gergana

Neoficiální popis ubytování

Název hotelu
penzion GERGANA ***
Poloha
moderní vila ležící v samém srdci Kitenu (v těsné blízkosti obchody, banka, restaurace a bary) mezi oběma plážemi letoviska.
Ubytovaní
zajištěno v moderně vybavených prostorných dvoulůžkových pokojích s možností až dvou pohodlných přistýlek. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, ledničku, rychlovarnou konvici, balkón se stolečkem, židlemi, slunečníkem a lehátkem na opalování, KLIMATIZACI a Wi-Fi ZDARMA!
Vybavení
prostorná terasa s posezením pod pergolou.
Stravování
vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze (snídaně servírované - rozšířené kontinentální + bufetový stůl (pečivo, máslo, marmeláda, med, nutella, cornflakes, mléko), večeře - servírované - salát, hlavní jídlo a dezert - výběr z několika menu, obědy - jednotné hlavní jídlo s oblohou) podávané ve vedlejším penzionu Katy
Pláž
Pláž: písečná jižní pláž s pozvolným vstupem do moře 400 m, severní pláž cca 800 m, lehátka a slunečníky za poplatek (7-10 LEVA), široká nabídka vodních sportů, občerstvení, bary
Slevy a výhody
vlastní doprava - 2.000,- Kč, spojení turnusů - 1.500,- Kč
Upozornění
Příplatky: jednolůžkový pokoj + 300,- Kč/noc
Náš názor
oblíbený penzion díky prostornému ubytování a domácí přátelské atmosféře.
Info
Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)
Cena autobus/osoba zahrnuje
dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.
Cena u autobusové dopravy nezahrnuje
komplexní pojištění včetně storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní pojištění storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka
Obecně pobytová akce
Penzion GERGANA Poloha: vila ležící v samém srdci Kitenu (v těsné blízkosti obchody, restaurace a bary) mezi oběmi plážemi letoviskaUbytování: zajištěno v moderně vybavených, prostorných dvoulůžkových pokojích s možností až dvou pohodlných přistýlek a rodinnými pokoji s oddělenými ložnicemi. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, ledničku, rychlovarnou konvici, balkón, KLIMATIZACI ZDARMA.Povlečení je na místě k dispozici, ručník malý na osobu také. Hygienické potřeby přibalte s sebou.Vybavení: terasa s posezením pod pergolou, Wi-Fi v celém objektu včetně pokojů zdarma
Souřadnice
42°14'05.2"N 27°46'29.6"E
Mapa


Jižní Bulharsko - Kiten

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.