STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Panorama

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Barbora, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

Byli jsme velmi spokojeni, hotel můžu doporučit všem.

9,2/10
Markéta, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

Primorsko doporučuji lidem, kteří mají rádi rušné destinace, v porovnání se Sozopolem a Carevem, které jsou daleko klidnější, zvolím příště spíše tyto městečka. V hodnotícím formuláři mi chybí kolonka na spokojenost s CK, resp. se zajištěním dopravy k hotelu a delegátkou - při rozvážení hostů z letiště byli hosté vždy vysazeni u svého hotelu, nás ubytované v hotelu Panorama ale řidič vysadil cca 2 km od hotelu, prý se mu tam nechtělo zajíždět... Další příběh je osoba paní delegátky s podivným (možná i arogantním) chováním přípomínající učitelku na ZŠ z 80.let, kdy jsem čekala, že mi brzo jedna přistane, pokud si nekoupím nabízený výlet, popř. mám dotazy, které se netýkají zakoupení výletů - dostane se Vám odpověď typu "já jsem cestovní kancelář, ne autobusové nádraží, popř. pokud máte otázku, protože jste něco přeslechli odpověď zní "to už jsme si ale říkali!" Toto byl jediný element, který mi trochu kazil celkový dojem, ale naštěstí jsem se s paní setkala jen asi 3x po 5 min.

6/10
Alena, pobyt s přáteličerven 2015

Penzion je nabízen jako "oblíbený pro nenáročnou klientelu" - přesně tak to bylo. Byly jsme s kamarádkou velmi mile překvapeny, protože nám nic nechybělo, na pláž se jen sešlo po schodech. 4. patro bez výtahu jsme braly jako, že pro sebe něco děláme. Měly jsme z balkonu i výhled na moře. Přímo dole v našem penzionu byla banka na směnu peněz z EUR nas LEVA. Měly jsme polopenzi, ale dá se jet i bez jídla, blízko je velké množství jídelen a stánků. Byly jsme velmi spokojeny, Bulharsko jsme navštívily po 30 letech, do Primorska pojedeme znovu.

7,1/10
Martin, pobyt s partnerem/koučerven 2011

6,9/10

O hotelu

Panorama

Neoficiální popis ubytování

Název hotelu
Rodinný hotel PANORAMA
Poloha
Oblíbený hotel se nachází přímo nad jižní pláži (na pláž vede schodiště) v centru rušného letoviska (bary, diskotéky, obchody, restaurace,...).
Ubytovaní
2 až 4 lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV, chladničkou, rychlovarnou konvicí, klimatizací zdarma a balkónem (některé pokoje s přímým nebo bočním výhledem na moře).
Vybavení
Wi-Fi v celém objektu hotelu včetně pokojů zdarma, restaurace.
Stravování
vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu (při nízkém počtu klientů strava servírovaná)
Pláž
Pláž: přímo na písečné jižní pláži, lehátka a slunečníky za poplatek (7-10 leva) , občerstvení, plážové bary
Slevy a výhody
vlastní doprava - 2.000,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč
Upozornění
jednolůžkový pokoj + 450,- Kč/noc
Poznámka
Cena zahrnuje (autobusové zájezdy): dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy, komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)Cena zahrnuje (letecké zájezdy): leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. smlouva), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxy, komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno)
Náš názor
Oblíbený hotel se skvělou polohou přímo na pláži, ideální pro rodiny s dětmi i pro klienty, kteří vyhledávají rušnou destinaci s nespočtem nákupních možností, restaurací a barů.DĚTSKÁ CENA DO 18-TI LET!!!
Info
Možnosti cestovního pojištění: Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a připojištění COVID - více informací zde: Pojistné limity cestovního pojištění UNIQA | CK BonTon (bontonck.cz)
Cena autobus/osoba zahrnuje
dopravu autobusem, ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.
Cena u autobusové dopravy nezahrnuje
komplexní pojištění včetně storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu, letištní taxy a poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět , ubytování, stravu (viz. tabulka), služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní pojištění storna a covidu 50,-/71,- Kč/os./den, příplatky viz tabulka
Obecně pobytová akce
Rodinný hotel PANORAMA Poloha: oblíbený hotel se nachází přímo na jižní pláži v centru rušného letoviska (bary, diskotéky, obchody, restaurace,...) Ubytování: 2 až 4 lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV, chladničkou, rychlovarnou konvicí, klimatizací zdarma a balkónem (některé pokoje s přímým výhledem na moře)Vybavení: Wi-Fi v celém objektu hotelu včetně pokojů zdarma, restaurace

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.