Kolymbia Sky

Greece , Kolymbia
Attached images
Středisko
Kolymbia
Poloha
Komorní hotelový komplex tří budov je umístěný v krásné zahradě cca 1,5 km od centra letoviska s nabídkou restaurací, barů a obchodů a cca 30 km od letiště.

Adresa hotelu: Kolymbia 851 03, Afantou
Pláž
Písčito-oblázková pláž se nachází cca 150 m od hotelu, přístup přes místní komunikaci, lehátka a slunečníky za poplatek (cca 12 EUR/set).
Vybavení
Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, bar u bazénu, obchod se suvenýry, WiFi v prostoru recepce zdarma, bazén, dětský bazén; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky za vratný depozit (cca 10 EUR).
Ubytovaní
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů/na vyžádání na recepci, WC), klimatizací (cca od poloviny června do poloviny září zdarma, mimo sezónu za poplatek), TV, telefonem, WiFi, trezorem a balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s privátním bazénem a pokoje v přízemí s možností až 2 přistýlek pro děti (palanda).
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (7:30-9:30), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:30-20:00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne, odpolední kávu a čaj, zmrzlinu pro děti, nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje místní výroby (11:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Stolní tenis, šipky, dětské hřiště, miniclub; za poplatek tenisový kurt (cca 10 EUR/hod), vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/10/11/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Podmínky: Dětský klub je pro Vaše děti přichystán při naplnění počtu min. 7 dětí. V případě nenaplnění není bohužel možné náš klub realizovat. Dětský klub je poskytován zcela zdarma a za jeho zrušení nenáleží náhrada. Zrušení klubu je plně v kompetenci cestovní kanceláře CK.

Offers sorted by date


Date from
Date to
Number of days
Price
6/14/21
6/21/21
8 Days
€314.94

Rating / Number of votes
3.6 / 27
Total score 72%

Map