Future Dream Lagun And Garden

Egypt , Marsa Alam
Attached images
Středisko
Marsa Alam
Poloha
Hotelový komplex tvoří 6 dvoupatrových budov umístěných v rozlehlé palmové zahradě, cca 90 km od letiště.
Pláž
Hotelová písčitá pláž s pozvolným, místy kamenitým vstupem do moře (doporučujeme obuv do vody) se nachází přímo u hotelu; lehátka a slunečníky zdarma, plážový bar v rámci all inclusive.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, směnárna, restaurace s terasou, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, obchody se suvenýry; za poplatek WiFi. 5 bazénů (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.
Ubytování
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti mají klimatizaci, vlastní příslušenství (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), SAT/TV, telefon, trezor, balkon nebo terasu; za poplatek minibar. Za příplatek pokoje v části Lagoon a pokoje s výhledem na moře.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře bufetovou formou, pozdní snídaně, odpolední občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Plážový volejbal, animační programy pro děti a dospělé, šipky, boccia, dětské hřiště; za poplatek potápěčské centrum.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Offers sorted by date


Date from
Date to
Number of days
Price
6/5/21
6/12/21
8 Days