Imperia (Ex.Victoria) Palace

Bulgaria , Slunečné Pobřeží
Attached images
Středisko
Slunečné pobřeží
Poloha
Hotel se nachází v severní části střediska Slunečné pobřeží, přímo u pláže, cca 1,5 km od obchodního centra, cca 7 km od historické části městečka Nessebar a cca 23 km od letiště Burgas.
Pláž
Krásná dlouhá písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, přístup přes pěší promenádu, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Pro klienty ubytované v pokojích superior jsou lehátka a slunečníky na pláži zdarma.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, směnárna, výtah, hlavní restaurace, restaurace à la carte, snack bar, 3 bary, bar u bazénu, WiFi ve společných prostorách zdarma, minimarket, velký bazén s oddělenou částí pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, telefon, minichladnička a balkon; trezor (za poplatek). Za příplatek studia se 2 přistýlkami. Dále se za příplatek nabízejí i pokoje superior, které mají vlastní restauraci a stravování Ultra all inclusive.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem. 1x za pobyt možnost večeře v restauraci s obsluhou (rezervace předem nutná). Služby Ultra all inclusive čerpají pouze klienti ubytovaní v pokojích superior.

Sport a zábava
Denní animační programy pro děti a dospělé, plážový volejbal; za poplatek vodní sporty na pláži, Spa centrum - sauna, pára, turecká lázeň, masáže, kosmetické procedury. Další možnosti sportovního a společenského vyžití v nedalekém centru.
Cena zahrnuje
LETECKY:
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

VLASTNÍ DOPRAVA:
7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.