Club Calimera Akassia Swiss Resort

Egypt , Marsa Alam
Attached images
Středisko
Marsa Alam
Poloha
Rozlehlý hotelový komplex několika budov se nachází přímo u pláže v oblasti s ideálními podmínkami pro potápění a šnorchlování, cca 36 km od letiště.
Pláž
Písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu, vstup do moře je zajištěn z mola (doporučujeme boty do vody), zpočátku je mělké moře s korály, pak začíná otevřené moře na koupání; vhodné pro potápění a šnorchlování (korálové útesy v blízkosti); lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, 3 restaurace à la carte (nejsou součástí all inclusive), bar v lobby, u bazénů a na pláži, WiFi na recepci zdarma, obchody se suvenýry; 3 velké bazény pro dospělé (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén; velký aquapark s několika bazény, 12 tobogánů pro dospělé a 6 tobogánů a skluzavek pro děti, bazén s umělými vlnami (pro klienty hotelu vstup zdarma); lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.
Ubytování
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 dětí na společném rozkládacím sofa jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, telefonem, SAT/TV, varnou konvicí, trezorem a balkonem nebo terasou; za poplatek minibar. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na moře, prostornější rodinné pokoje (2+4) a bezbariérové pokoje.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře bufetovým způsobem, snack, kávu, čaj, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Stolní tenis, posilovna, šipky, lukostřelba, plážový volejbal, dětské hřiště, miniclub (3-9 let a 10-12 let), animační programy pro děti a dospělé, diskotéka; za poplatek kulečník, tenisové kurty, wellness, vířivka, sauna, masáže, potápění.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.