Very Chic

Turkey , Bodrum a okolí
Attached images
Středisko
Gümbet
Poloha
Hotelový komplex dvoupatrových budov se nachází v krásné zahradě, přímo u písčité pláže v centru letoviska Gümbet s řadou restaurací, barů a obchodů, cca 2 km od Bodrumu a cca 45 km od letiště; autobusová zastávka u hotelu. Hotel je určený pouze pro dospělé osoby (16+).
Pláž
Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, lobby bar, bar u bazénu, TV místnost, konferenční místnost, WiFi v lobby zdarma; terasa na slunění s bazénem; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.
Ubytovaní
Renovované dvoulůžkové superior pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV a balkonem; za poplatek trezor, minibar.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:30-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Stolní tenis, posilovna, minigolf, animační programy; za poplatek kulečník, kajaky, šlapadla, Spa centrum - turecké lázně, sauna, masáže.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/10/11/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Offers sorted by date


Date from
Date to
Number of days
Price
6/13/21
6/20/21
8 Days