Astir Notos

Greece , Thassos
Attached images
Středisko
Potos
Poloha
Komorní, moderní hotel se nachází na klidném místě v blízkosti centra městečka Potos (cca 250 m), kde naleznete spoustu obchůdků, taveren a barů.  Letiště v Kavale je vzdálené cca 60 km.
Pláž
Písčito - oblázková pláž se nachází cca 300 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 7 EUR / den).
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, WiFi zdarma v lobby, 2 bazény, dětské brouzdaliště; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky za poplatek (cca 10 EUR/týden).
Ubytování
Pokoje Standard: dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC, fén), balkonem, SAT/TV, klimatizací, telefonem, trezorem za poplatek (cca 10 EUR/týden).
Pokoje DeLuxe: prostornější, stejně vybaveny jako pokoje standard, navíc kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, žehlička, varná konvice.
Stravování
Plná penze. Snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu ze 3 jídel.
Sport a zábava
Stolní tenis, biliard, posilovna; za poplatek sauna, vodní aktivity na pláži.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. V hotelu není výtah, restaurace je umístěna v prvním patře po schodech.