Club Torre Marino

Italy , Kalábrie
Attached images
Středisko
Torre Marino
Poloha
Oblíbený komplex vilek umístěných v krásné středomořské zahradě se nachází přímo u pláže, cca 4 km od Capo Vaticano a cca 70 km od letiště.
Pláž
Hotelová písčitá pláž, v moři kameny, se nachází přímo u hotelu, plážový set zdarma (1 křesílko, 1 lehátko, 1 slunečník/pokoj).
Vybavení
Vstupní hala, recepce, hlavní restaurace, bar u pláže, TV místnost, WiFi ve společných prostorách zdarma, terasa s bazénem, dětský bazén; lehátka a slunečníky zdarma.
Ubytování
Standardní dvoulůžkové pokoje a pokoje Classic s možností 2 přistýlek jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV a chladničkou; za poplatek trezor, dětská postýlka. Standardní pokoje a pokoje Classic mají stejné vybavení.
Stravování
Kontinentální snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří nebo plné penze.
Sport a zábava
Plážový volejbal, dětské hřiště, příležitostné hudební programy; za poplatek tenis, vodní sporty na pláži.
Cena zahrnuje
LETECKY:
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

VLASTNÍ DOPRAVOU:
* 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
* Poplatek za infanta (dítě do 2 let) cca 5 EUR/den, platba na recepci hotelu.
* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. 
* Při vstupu do bazénů (včetně hotelových) je nutné používat koupací čepici.