Palazzo Di Zante

Greece , Zakynthos
Attached images
Středisko
Vassilikos
Poloha
Hotel je umístěn v oblasti Vassilikos ve skalním výběžku. Nachází se hned nad krásnou písčitou pláží Mavrazis. Hotel se nachází cca 17 km od letiště a cca 15 km od hlavního města.
Pláž
Písčitá pláž se nachází cca 50 m od hotelu a nabízí lehátka a slunečníky za poplatek. Na pláž je možno se dostat po cestě, nebo přes hotel  Zante Imperial.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, půjčovna kol a automobilů, restaurace, internetový koutek, WiFi zdarma, kadeřnictví, dětský bazén, vnitřní bazén, skluzavky, zábavní park Zantino World, dětská postýlka zdarma, minimarket.
Ubytování
Hotel poskytuje ubytování ve standardních dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím (koupelna, wc, fén). V pokojích nechybí zařízení jako je klimatizace, minibar, telefon, SAT/TV, trezor, balkon nebo terasa. Za příplatek pokoje s výhledem na bazén, či  rodinný pokoj.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, kávu, čaj, nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem.
Sport a zábava
Wellness, animační programy, zábavní večery, fotbalové hřiště, aqua aerobik, jóga, šipky, basketbal, tenis, stolní tenis. Za poplatek herna, billiard a posilovna.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 0,50 EUR/noc, 3* 1,50 EUR/noc, 4* 3 EUR/noc, 5* 4 EUR/noc, apartmány 1 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Offers sorted by date


Date from
Date to
Number of days
Price
6/20/21
6/27/21
8 Days