George´s Apartments

Greece , Stegna
Attached images
Proč právě sem
  • Klidné místo
  • V těsné blízkosti pláže
  • Možnost dokoupení stravování v nedaleké taverně
Poloha
George's Apartments se nachází v krásném klidném letovisku Stegna. Leží nedaleko starého přístavu a přímo u krásné písčito-oblázkové pláže. Centrum letoviska, kde je řada taveren, rybí restaurace, obchod s potravinami a suvenýry, je vzdáleno cca 300 m.
Ubytovaní
K dispozici jsou studia s možností 1 přistýlky v patře nebo v přízemí. Všechna studia jsou vybavena kuchyňským koutem s ledničkou, mikrovlnou troubou, toastovačem, kávovarem a horkovarnou konvicí, dále koupelnou s vanou a WC, klimatizací (za poplatek) a balkonem. K dispozici je Wi-Fi připojení zdarma.
Stravování
Bez stravování, možnost dokoupení snídaní, večeří nebo polopenze. Servírované rozšířené kontinentální snídaně servírované večeře (salát, hlavní jídlo, dezert nebo ovoce) se podávají ve vyhlášené taverně Gorgona, která je vzdálena 20 m od ubytování.
Pláž
Písčito- oblázková pláž se nachází pouhých 20 metrů od studií. Ve vodě jsou oblázky (doporučujeme boty do vody). Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečník za cca 10 €/den /set.
Vzdálenosti
Pláž: cca 20 metrů
Centrum: cca 300 metrů
Letiště: cca 35 km
Slevy pro děti
1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer
1 dítě do 13 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 9990 Kč/11990 Kč (7/14 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha/Brno - Rhodos - Praha/Brno včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery, 7x nebo 14x ubytování, strava dle popisu, služby zástupce CK (CK, CK, Vítkovice Tours, CK plus)
Volitelné doplatky
cestovní pojištění vč. storna: od 65 Kč/osoba/den
klimatizace: cca 6 €/den (platba na místě)
dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby
Ceny jsou kalkulovány k datu
k 20.9.2019

Offers sorted by date


Date from
Date to
Number of days
Price
5/15/21
5/23/21
9 Days
10/2/21
10/10/21
9 Days