STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Astron Hotel

8,5/10
8,5/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Ierapetra

Recenze

Alex, pobyt s přáteličervenec 2018

7,7/10
Anastasia, pobyt s přáteličervenec 2018

9,3/10

O hotelu

Astron Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 66 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Jízdní kola lze nechat v úschovně kol. Hotel nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Na pokoji je připojení k internetu, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal, volejbal, basketbal a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, jízda na katamaránu, šnorchlování a potápění. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.