Nabíjačka do siete Baseus GaN2 Pro Quick Charger, 2x USB-C, 1x USB, QC 4+, 65W + USB-C kabel 1m (CCGAN2P-B02) biela nabíjačka do siete • 2× USB-C, USB

Praktická cestovní nabíječka Baseus GaN Quick Travel Charger nabízí rychlé nabíjení výkonem až 65 W a je tak ideální pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, ale i např. Macbooku či laptopů. Její výhodou jsou především malé rozměry – je o 30 % menší než první generace, a je tak ideální pro každého, kdo často cestuje.
Inovativní technologie GaN
Za kombinací malých rozměrů a podporou rychlonabíjení stojí technologie GaN – efektivní systém Gallium Nitride umožňuje při malých rozměrech vyšší účinnost nabíjení. Nabíječka má navíc celkem 3 výstupy – 2× USB-C a 1× USB-A, všechny s podporou rychlého nabíjení.
Šetří drahocenný čas
Díky Power Delivery s výkonem až 65 W nabijete Macbook Air 13" za 1,5 hodiny. Nechybí ani podpora rychlého nabíjení Huawei 5 A – svůj telefon tak nabijete až 3 × rychleji. O nabíjení vás bude informovat praktická LED indikátor.
Maximálně bezpečná
Nabíječka Baseus GaN je vybavena celou řadou bezpečnostních prvků jako např. proti přepětí, zkratu, přehřátí a další. Inteligentní čip přizpůsobí výkon nabíjení připojenému zařízení a nezáleží, jestli se jedná o přístroj s Androidem, iOS či jakýmkoliv jiným. Další výhodou nabíječky je, že ji lze použít opravdu na celém světě – lze ji zapojit do všech zásuvek 100–240 V.
Vlastnosti:
Podpora celé řady protokolů rychlého nabíjení
Malé rozměry - ideální na cestování
Lze používat po celém světě
Celkem tři výstupy
Inovativní technologie GaN
Světelná indikace nabíjení
Kvalitní a odolné provedení
Technické specifikace:
Celkový výkon: 65 W
Hlavní nabíjecí proud: 3 A
Indikace nabíjení, Rychlonabíjení
Typ rychlonabíjení: Quick Charge
Počet výstupů pro nabíjení: 3

Historique des prix

6 déc. 2021
45,90 €

Fabricant

BASEUS