AKTIV - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks,AKTIV - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks

Výhodný balíček - 3x Neera Detox Original
Balíček obsahuje:
3 ks mesačnej kúry Berry.en AKTIV
Plátenná taška zdarma
Kúpiť
 
AKTIV - mesačná kúra
kolagén najvyššej kvality
pomáha udržiavať normálnu pohyblivosť kĺbov
s vysokým obsahom bielkovín
starostlivosť o kĺby, kosti aj svaly
Poznaj svet Berry.En
O produkte:
Tento produkt obsahuje 10 g Fortigel®-u, hydrolyzovaného kolagénu najvyššej kvality. Fortigel® je proteín, ktorý sa skladá z 20 rôznych aminokyselín. Kolagén je bielkovina tvoriaca základnú stavebnú hmotu spojivových tkanív. Fortigel® obsahuje kolagén typu II, ktorý sa najviac vyskytuje v chrupavkách a dodáva im odolnosť, pevnosť a pružnosť. Chrupavka sa môže vekom a nadmernou fyzickou aktivitou opotrebovávať, preto je k jej regenerácii vhodná kvalitná kĺbová výživa. Fortigel® je zdrojom patentovaných kolagénových peptidov, ktoré sú pre telo vysoko využiteľné a stimulujú prirodzenú tvorbu kolagénu v tele. Pridaný vitamín C ďalej zvyšuje vstrebávanie a tvorbu kolagénu. Kombináciou Fortigel®-u a vitamínu C vzniká prírodný a prirodzený prístup k starostlivosti o zdravie a mobilitu pohybového aparátu. Gél má príchuť manga a grepu.
Použitie:
AKTIV od Berry.En je ideálny pre prevenciu a podporu kĺbového a pohybového aparátu. Nielen športovci, ale aj všetci ostatní môžu pomôcť svojmu telu a udržať ho tak dlhšie aktívne a bez bolesti pri pohybe.
Dávkovanie:
 Odporúčané dávkovanie je 1 balenie gélu denne.
 
Informácie o produkte
Zloženie:
FORTIGEL® kolagénový hydrolyzát 10 g, Vitamín C 80 mg, voda, kolagénový hydrolyzát (40%), fruktóza, koncentrát z citrónovej šťavy, vitamín C, prírodná aróma, gélotvorná látka (múčka z guarových jadier, xantán).
Dávkovanie:
1 vrecúško denne
Počet kusov v balení:
30
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento produkt slúži ako doplnok stravy. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahujú žiadne konzervačné látky, farbivá, umelé arómy, umelé sladidlá, lepok, laktózu, sacharózu (biely cukor) ani žiadne prísady, ktoré obsahujú geneticky modifikované organizmy (GMO) alebo sú z nich vyrobené.
  
Výživové hodnoty
denná dávka (25g)
RHP* dennej dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
188 kJ / 45 kcal
-
752 kJ / 180 kcal
-
Bielkoviny:
9,0 g
-
36,0 g
-
Tuky:


Entrée avec le même code EAN

Historique des prix

18 avr. 2022
69,00 €

Fabricant

Berry.en