ALOE - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks,ALOE - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks

ALOE - mesačná kúra
upravuje trávenie a vyprázdňovanie
kontroluje hladinu cukru v krvi
vhodný na detoxikáciu organizmu
podporuje prirodzenú obranyschopnosť tela
napomáha pri redukcii váhy
prispieva ku komfortu v období pred a počas menštruácie
Poznaj svet Berry.En
O produkte:
Aloe vera je jedna z najdlhšie používaných liečivých rastlín v histórii ľudstva. V dnešnej dobe zažíva neobvyklú renesanciu vďaka vedecky podloženým blahodárnym účinkom. Je považovaná za zdroj vitality, krásy a zdravia. Zo širokého radu prospešných látok v aloe patrí medzi najvýznamnejšie acemanan, polysacharid stimulujúci činnosť imunitného systému, a steroly, ktoré majú protizápalový účinok. Extrakt zo šalvie, kvetový med a vitamín E dopĺňajú účinky aloe, pyré z marhúľ dodáva gélu osviežujúcu ovocnú chuť.
Použitie:
Pravidelným užívaním ALOE pomôžete posilniť a detoxikovať svoj organizmus, podporiť správnu funkciu trávenia, vstrebávanie živín a vyprázdňovanie. Ženy ocenia jej účinky na (pred)menštruačný komfort. Podporuje chudnutie a kontrolu váhy. Má tiež vplyv na hladinu cukru v krvi a vyváženú hodnotu pH organizmu. Ak skombinujete tento produkt s úpravou stravy (obmedzenie rafinovaných cukrov, mäsa, mliečnych výrobkov a sýtených nápojov), získate to najlepšie z účinných látok v Berry.En ALOE.
Dávkovanie:
Odporúčané dávkovanie je 1 balíček gélu denne.
Informácie o produkte
Zloženie:
Voda, med z kvetov, pyré z marhúl, exktrakt z aloe vera, koncentrovaný citrónový džús, šalviový extrakt, gélový základ (xantánová guma, guarová guma), vitamín E (12 mg/100% DDD), prírodná príchuť
Dávkovanie:
1 vrecúško denne
Počet kusov v balení:
30 ks
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento produkt slúži ako doplnok stravy. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahujú žiadne konzervačné látky, farbivá, umelé arómy, umelé sladidlá, lepok, laktózu, sacharózu (biely cukor) ani žiadne prísady, ktoré obsahujú geneticky modifikované organizmy (GMO) alebo sú z nich vyrobené.
  
Výživové hodnoty
denná dávka (25g)
RHP* dennej dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
127 kJ / 30 kcal
-
508 kJ / 120 kcal
-
Bielkoviny:
0,1 g
-
0,4 g
-
Tuky:


Entrée avec le même code EAN

Historique des prix

18 avr. 2022
79,00 €

Fabricant

Berry.en