B.EN - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks,B.EN - mesačná kúra - Berry.en, 30 ks

B.EN - mesačná kúra
jedinečný gél s prírodným kofeínom a vitamínmi
napomáha zvládať náročnú fyzickú a psychickú aktivitu
podporuje činnosť mozgu
Poznaj svet Berry.En
O produkte:
V produkte B.EN nájdete veľký zdroj antioxidantov v podobe najkvalitnejšieho ovocia (86 % obsahu) ako je arónia, čierna baza, acerola, hrozno, granátové jablko, čučoriedky a ďalšie. Obsahuje tiež unikátny cukor Palatinosa®, ktorý je špecifický nízkym glykemickým indexom a postupným uvoľňovaním energie. Zdrojom kofeínu v B.EN sú výťažky z guarany, zeleného čaju a šupiek kávových bôbov. Produkt navyše obsahuje cholín, vďaka ktorému sa prírodné zdroje kofeínu stávajú stabilizátormi duševnej rovnováhy a fyzického výkonu. O normálnu hladinu energie a zníženie únavy sa starajú tiež obsiahnuté vitamíny B3 a B12. Gél neobsahuje žiadne umelé sladidlá, arómy ani konzervanty a má príchuť lesných plodov.
Použitie:
B.EN je predovšetkým zdrojom postupne uvoľňovanej energie na podporu vytrvalosti. Veľké množstvo antioxidantov pomáha telu v boji proti voľným radikálom z toxického prostredia či nadmerného fyzického a psychického stresu. Vďaka obsahu kofeínu sa stimuluje ľudský organizmus a pridaný cholín udržiava mozog v maximálnej aktivite prenosom nervových vzruchov a riadením pamäte. Tento komplex antioxidantov, kofeínu a nízkoglykemického cukru je vhodný pred aj počas športovej aktivity na podporu výkonu a výdrže, rovnako ako v čase psychického vypätia pri skúškach, náročných pracovných cestách či a jednaniach.
Dávkovanie:
Odporúčané denné dávkovanie je 1-2 balenia gélu denne. Ideálne načasovanie je 5-30 minút pred športom, pri poklese športového výkonu, pred mentálnym výkonom, skúškou, či inou činnosťou, ktorá vyžaduje vysokú sústredenosť.
 
Informácie o produkte:
Zloženie:
86% ovocia : tmavé hrozno, granátové jablko, acerola, jablko a hruška, čučoriedky, čierna baza, arónia, 75mg prírodného kofeínu na 25g gélový sáčok. 100% RDA vitamínu C, niacínu, vitamínu B6 a vitamínu B12.
Dávkovanie:
1 vrecúško denne
Počet kusov v balení:
30 ks
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento produkt slúži ako doplnok stravy. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahujú žiadne konzervačné látky, farbivá, umelé arómy, umelé sladidlá, lepok, laktózu, sacharózu (biely cukor) ani žiadne prísady, ktoré obsahujú geneticky modifikované organizmy (GMO) alebo sú z nich vyrobené.
 
Výživové hodnoty
denná dávka (25g)
RHP* dennej dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
153 kJ / 36 kcal
-
612 kJ / 144 kcal
-
Bielkoviny:


Entrée avec le même code EAN

Historique des prix

18 avr. 2022
59,00 €

Fabricant

Berry.en