Rev'it! Combi Beta Black/White 52 Dvojdielna moto kombinéza

Športom ovplyvnená kombinéza Beta ponúka ideálnu kombináciu výkonu a pohodlia pre jazdca pri všetkých rýchlostiach. Toto oblečenie má najvyššiu certifikáciu CE AAA a zároveň ponúka optimálnu slobodu pohybu. Umožňujú to viaceré oderuvzdorné strečové panely na prednej časti tela, chrbte, pod pazuchami, nad kolenami a na vnútorných nohách. Tento celokožený oblek na motorku spĺňa všetky požiadavky na odolnosť proti oderu a ochranu proti nárazu. Chránič SEEFLEX CE úrovne 2 sa používa na ramenách, lakťoch a kolenách.
Pevné chrániče ramien odvodené od MotoGP zdôrazňujú športový štýl a ponúkajú dodatočnú ochranu v prípade šmyku. Kolená sú vybavené koženým krytom so suchým zipsom, ktorý možno nahradiť slidermi (nie sú súčasťou balenia). Aby ste sa počas teplejších dní cítili pohodlne, pridali sme ventilačné panely z 3D sieťoviny na ramenách a perforované kožené panely na hrudi, ktoré zaisťujú prúdenie vzduchu do hornej časti tela. Nebojte sa pridať trochu plynu na vašej ďalšej ceste.
Športová kombinéza Beta vám kryje chrbát, takže sa môžete s istotou vydať do zákruty.
Kľúčové výhody
Pridaný streč pre pohodlie
Celodenný jazdný komfort
Vysoký výkon
Vlastnosti
Pevná ochrana ramien
Najvyššia úroveň ochrany. Nielenže posilňujú oblasť ramien extra silným pancierom, ale umožňujú jazdcom ''kĺzať sa'' v prípade nešťastného pádu; zabraňujú zachyteniu bundy na rôznych povrchoch ciest, čo núti jazdca k prudkému zastaveniu.
Príprava pre vložku chrániča chrbta SEESOFT CE-level 2
Jednoduchá aktualizácia pre dodatočnú ochranu. Pripravené vrecká sú šité na mieru pre chránič SEESOFT™, čo jazdcom poskytuje extra ochranu na ceste. Dajú sa ľahko a rýchlo vložiť alebo vybrať a neprekážajú pri každodenných jazdeckých aktivitách.
Príprava pre delený chránič hrudníka SEESOFT™ CE úrovne 1
Jednoduchá aktualizácia pre dodatočnú ochranu. Pripravené vrecká sú šité na mieru pre chránič SEESOFT™, čo jazdcom poskytuje extra ochranu na ceste. Dajú sa ľahko a rýchlo vložiť alebo vybrať a neprekážajú pri každodenných jazdeckých aktivitách.
Nastaviteľné chrániče kolien
Nastaviteľné vrecká vám umožňujú prispôsobiť si ochranu kolien s hodnotením CE do troch rôznych výšok, aby sa dokonale prispôsobili vášmu telu pre optimálne pohodlie pri jazde.
VLASTNOSTI KOMFORTU
Nastaviteľnosť
Nastaviteľná ochrana kolien
Vrecká
Vnútorné napoleonové vrecko
Dve vnútorné vrecká
Vlastnosti
Lýtkové zipsy
Komfortný golier: Pohodlný golier je pridaný preto, aby ponúkal viac pohodlia na dôležitých miestach. Pre príjemnú povrchovú úpravu je použitá extra mäkká tkanina.
Pohodlné manžety
Zips manžety: Zips na manžete má niekoľko účelov. Umožňuje ľahší vstup do rukáva, poskytuje extra ventiláciu počas teplých dní a umožňuje vám jednoducho nosiť manžetu rukavice pod vonkajším plášťom a cez základnú vrstvu.
Predné zapínanie na suchý zips
Mäkký okraj goliera: Pre väčšie pohodlie je vnútorná strana goliera pokrytá mäkkou tkaninou.
KLIMATICKÁ REGULÁCIA
Izolácia
Bariéra proti vetru za manžetovým zipsom
Bariéra proti vetru za predným zipsom: Za prednou časťou je nainštalovaný panel na blokovanie vetra.
Vetranie
Prívod vzduchu na ramenách
Perforácia v prednej časti hornej časti
OCHRANA V TOMTO PRODUKTE
Ochrana
Ochrana kostrče
Príprava pre SEESOFT™...
Materiál: Polyester;Streč;3D Mesh;Cowhide
Navrhnuté v: Holandsko
Krajina pôvodu: Vietnam
Sezóna: Leto
Veľkosť: 52
Farba podľa výrobcu: Black/White
Farba: Biela;Čierna
Pohlavie: Muži
Homologizácia: EN 17092 Standard (AAA)
Veková skupina: Dospelý


Entrée avec le même code EAN

Historique des prix

▼-57.36%
8 déc. 2023
750,00 €
▲134.54%
14 nov. 2023
1 759,00 €
14 mars 2023
749,99 €