Televízor Sony KD-75XH9505 čierna Vynikající kontrast a zvuk, náš nejlepší 4K displej LCD Vyšší kontrast a design s úzkým rámem umožňuje pohlcující sl

Vynikající kontrast a zvuk, náš nejlepší 4K displej LCD
Vyšší kontrast a design s úzkým rámem umožňuje pohlcující sledování z libovolného úhlu. Díky dokonalému sladění zvuku s obrazem uslyšíte akci přesně z toho správného místa na obrazovce.
Krásné barvy ze všech stran
Sledování televizoru z úhlu je nyní stejně uspokojivé jako sledování přímo. Originální optický design společnosti Sony ovládá světlo z podsvícení a panel X-Wide Angle zajišťuje věrné barvy, ať je sledujete odkudkoli. Tato funkce je k dispozici u televizorů s uhlopříčkou nad 55".
Reprodukuje širší a přesnější škálu barev
Díky rozšíření barevného spektra dokáží displeje TRILUMINOS vybavené našimi procesory X1 reprodukovat více barev než běžné televizory. Analyzují a zpracovávají data každého snímku tak, aby barvy působily ještě přirozeněji a přesněji a obraz se tak blížil realitě v takové míře, v jaké to dosud nebylo možné.
Rychlé scény jsou jasné a čisté
Na některých obrazovkách mohou sportovní přenosy a rychlé akční scény působit rozmazaně. Díky naší technologii X-Motion Clarity™ je vše plynulé, jasné a čisté. Každý okamžik je jednotlivě kontrolován, jeho trvání je optimalizováno a podle potřeby je zvyšován jas, aby vám nic neuniklo.
Super Bit Mapping HDR
Světlo zapadajícího slunce obsahuje tisíce tónů, odstínů a barevných gradací. Technologie Super Bit Mapping HDR je odhalí. Při sledování televizoru vytváří plynulý, přirozený obraz v kvalitě rozlišení 4K, a to bez „pruhování“, které se může objevit u jiných televizorů.
Skvělé rozlišení, ať už se díváte na cokoli
Díky funkcím společnosti Sony lze obsah převést na rozlišení 4K. Procesor X1™ Ultimate je rychlejší než procesor X1™ Extreme a analyzuje a zpracovává data, čímž doplňuje 4K obraz detaily a texturami. Technologie 4K X-Reality™ PRO s 4K databází dokáže i u záběrů natočených ve 2K a Full HD zvýšit rozlišení téměř na 4K. Rozlišení jednotlivých objektů je následně optimalizováno technologií Object-based Super Resolution, která reprodukuje neuvěřitelně věrné textury.
Vychutnejte si přesný, realistický kontrast
Zjistěte, jak realistický může být obraz, pokud zdůrazníte jeho jemné detaily. Technologie Full Array LED používá zóny LED diod umožňující nezávislé rozsvícení a díky ještě světlejším světlým a tmavším tmavým místům vytváří realističtější kontrast. Ten pak dále vylepšuje technologie X-tended Dynamic Range™ PRO, která upravuje jas tak, aby mohla zobrazit jasnější odlesky a hlubší černou ve stínech.
Vylepšení objektů pomocí HDR
S technologií vylepšení objektů pomocí HDR se analyzuje barva jednotlivých objektů na obrazovce a upravuje se kontrast, na rozdíl od většiny televizorů, kde se kontrast nastavuje pouze na jedné kontrastní křivce od černé po bílou. Díky vylepšení jednotlivých objektů dokáže tento televizor dosáhnout větší hloubky, detailních textur a realističtějšího obrazu.
Dokonalý soulad obrazu a zvuku
Synchronizace zvuku u běžných televizorů s reproduktorem umístěným pod obrazovkou se často rozchází s obrazem. Naše technologie Acoustic Multi-Audio™ používá dva výškové reproduktory pro polohování zvuku v zadní části televizoru, které zvuku umožňují následovat pohyb na obrazovce a zajišťují naprosto pohlcující zážitek. Nezávislé zesilovače jsou samostatně řízeny pro zajištění přesného polohování vysokých tónů z těchto reproduktorů, čímž dochází k vylepšení akustického tlaku a stability a vzniká realističtější zvuk. Tato funkce je k dispozici u televizorů s úhlopříčkou nad 55". Nezávisle řízené zesilovače jsou k dispozici u televizorů s úhlopříčkou od 55" do 75".
Dual database processing
Jedna databáze se využívá k čištění obrazu a redukci šumu. Druhá pak k přepočtu rozlišení a vylepšení zřetelnosti. Tyto dvě výkonné databáze pro vylepšení obrazu pracují společně a dynamicky vylepšují pixely v reálném čase. Každá databáze obsahuje tisíce referencí dlouhodobě shromažďovaných během tvorby televizního obsahu a filmů.
Multidimenzionální zvuk s technologií S-Force Front Surround
Užijte si zvuk jako při poslechu několika samostatných reproduktorů. Konverzí vstupů zajišťuje technologie S-Force Front Surround virtuální reprodukci systému vytvářejícího prostorový zvuk, takže si můžete dopřát napětí ještě více pohlcujícího zvuku.
Zřetelně slyšitelné hlasy
S technologií Voice Zoom uslyšíte lidskou řeč zřetelně bez nutnosti zesilovat hlasitost – ideální pro zpravodajské relace a dokumenty.
Zaposlouchejte se do zvuku ve vysoké kvalitě
Naše nově tvarované reproduktory s měniči X-Balanced doplňují štíhlé televizory kvalitním zvukem a umožňují čistý poslech u filmů i hudebních pořadů. Tato funkce je k dispozici u televizorů s úhlopříčkou obrazovky od 55" do 75".

Historique des prix

3 févr. 2021
3 499,00 €

Fabricant

Sony